Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Ο Δήμος Ερέτριας σε οδηγίες που δίδει προς τους δημότες για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων, τους καλεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, όχι μόνο για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης θερμοπληξίας αλλά και ξαφνικής καταιγίδας που στο παρελθόν έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές. Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε οδηγίες – συμβουλές για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι πολίτες κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Συγκεκριμένα:

Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις Δήμου Ερετρίας Κανάρεια 2012 & Αμαρύνθια 2012

Παρά την οικονομική κρίση, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας θα γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χάρη κυρίως στην κινητοποίηση πολύ δυναμικών συλλόγων όπως της “Μέδουσας” και του “Κανάρη” στην Ερέτρια και του συλλόγου “Αγάπης και Αλληλεγγύης” στην Αμάρυνθο.
Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Βυθίστηκε ταχύπλοο στην Ερέτρια

Το μεσημέρι της Τρίτης η Λιμενική Αρχή Ερέτριας, ενημερώθηκε από ιδιώτη, ότι στη θαλάσσια περιοχή νήσου Αγίας Τριάδας, εντόπισε οπτικά ημιβυθισμένο σκάφος και επιβαίνοντες να καλούν σε βοήθεια.

Άμεσα, κινητοποιήθηκαν από την οικεία Λιμενική Αρχή τα ιδιωτικά σκάφη «Λ.Α.Τ. 487», «ΦΑΛΑΝΞ. Γ» Λ.Χ. 7046, «ΙΩΝΑΘΑΝ» Λ.Χ. 7175, καθώς και περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος, στελέχη του οποίου διαπίστωσαν τη βύθιση του ταχύπλοου «ΙΩΑΝΝΑ» Λ.Ε. 1597 σε απόσταση 400 περίπου μέτρων από την ακτή

Αμάρυνθος: Βρήκαν τον άνθρωπο τους κρεμασμένο σε δέντρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αμάρυνθο, όταν μαθεύτηκε ότι ένας 70χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός εχθές το απόγευμα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος έφυγε από το σπίτι του και πήγε στα χωράφια. Δεν γύρισε πίσω και όταν τον αναζήτησαν οι συγγενείς του, πάγωσαν από το θέαμα που αντίκρισαν.

Γιορτή Νεολαίας στην Ερέτρια



Youth Summer Camp οργανώνει από τις 2 έως τις 5 Αυγούστου η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Νέων Youthnet Hellas στην Ερέτρια Εύβοιας. H Youthnet Hellas, προσκαλεί τους νέους και τις νέες απ” όλη την Ελλάδα σε μια γιορτή νεολαίας με parties, διαδραστικές ασκήσεις, ομαδικά youth projects, trainings σε νέα διαδικτυακά εργαλεία και ευρωπαϊκά προγράμματα νέων και πολλά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα και κάτω απ’τον ήλιο του νότιου Ευβοϊκού κόλπου.
Πληροφορίες για τις δηλώσεις και το κόστος συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.youthnet.gr
Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας

Μετά από συναντήσεις- συζητήσεις για την αναγκαιότητα και την δυνατότητα του εγχειρήματος, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας, ως μια άτυπη ομάδα πολιτών της Ερέτριας- μια λέσχη, δηλαδή, που λειτουργεί σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο «Κ. Κανάρης».

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 4Χ4

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΡΑΙΑΛ 4Χ4
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ EVENT KAI ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ EVENT ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ME ΙΝ DOOR MOTO TRAIL,ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΑΝΙΑ ΚΙΚΙΔΗ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ KAI ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

Πνίγηκε ένας 89χρονος στην Ερέτρια


Φωτογραφία για Πνίγηκε ένας 89χρονος στην Ερέτρια


Την τελευταία του πνοή άφησε στη θάλασσα ένας ακόμη λουόμενος τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 89χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε το πρωί της Πέμπτης χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή μπροστά στο ξενοδοχείο «EVIANA» στην Ερέτρια
Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

2o Festival «Μέδουσα» Νησί των Ονείρων – Ερέτρια

2o Festival «Μέδουσα» 19-22 Ιουλίου 2012 Νησί των Ονείρων – Ερέτρια Είσοδος Δωρεάν

Opening 19/07/2012  21:00 μ.μ
Θεατρική Παράσταση «Ξύπνα Βασίλη»
 Αφιέρωμα στον «Νίκο Παπάζογλου»

20/07/2012
16:00 - 01:00
Dreams Island Live music Beach Party

Παναγία Παραβουνιώτισσα Αγρυπνία

Στις 19 προς 20 Ιουλίου θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία, την Πέμπτη το βράδυ 21:00 έως 12:15 προς τιμή του Αγίου Προφήτη Ηλία
Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ας είμαστε προσεκτικοί στην διαχείριση των απορριμμάτων μας


Ο Δήμος Ερέτριας, μεσούντος του Καλοκαιριού, που τριπλασιάζεται ο πληθυσμός λόγω της έλευσης των παραθεριστών, απευθύνει έκκληση στους δημότες και στους επισκέπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην διαχείριση των απορριμμάτων τους.

Συγκεκριμένα, τα απορρίμματα πρέπει να απορρίπτονται μέσα στους κάδους σκουπιδιών και οι σακούλες να είναι ερμητικά κλειστές. Τα δε ανακυκλώσιμα υλικά πρέπει να τοποθετούνται στους ειδικούς κάδους.

Οδηγίες από την Ερέτρια για την προστασία από τον καύσωνα

 Ο Δήμος Ερέτριας σε οδηγίες που δίδει προς τους δημότες για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων, τους καλεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το Καλοκαίρι,  για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης θερμοπληξίας τις ημέρες του καύσωνα.
 Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε οδηγίες – συμβουλές για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι πολίτες κατά τη διάρκεια του καύσωνα. Συγκεκριμένα:

Νέα ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης στον Απόλλωνα Ερέτριας

Ο Α.Ο. Απόλλων Ερέτριας, λόγω μη απαρτίας δεν πραγματοποίσε τη Γενικής Συνέλευσης της 11ης Ιουλίου και προσκαλεί τα μέλη του σε νέα Γενική Συνέλευση στις 18 Ιουλίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 στην αίθουσα Πολλαπλών εκδηλώσεων στο γήπεδο της Ερέτριας.
Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

26χρόνος από την Ερέτρια «αγόρασε» έντεκα μηχανές και ένα αυτοκίνητο

Ο 26χρονος χρησιμοποιώντας τη μέθοδο «modus operandi», εντόπιζε μέσω αγγελιών άτομα που επιθυμούσαν να πουλήσουν τις μοτοσικλέτες τους και παρουσιαζόταν ως υποψήφιος αγοραστής και προφασιζόμενος ότι επιθυμεί να ελέγξει την καλή λειτουργία τους, επιβιβαζόταν σε αυτές και διέφευγε χωρίς να τις επιστρέψει στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ


Καθαρές παραλίες ιδανικές για κολύμβηση, δείχνουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων που πραγματοποίησε η ΔΕΥΑΕ (Δημοτική Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερέτριας) στα θαλάσσια ύδατα της Αμαρύνθου και της Ερέτριας.

Αμαρυνθιακός Moundialito 2012

Πρωτάθλημα 5Χ5 διοργανώνει η ποδοσφαιρική ομάδα του Αμαρυνθιακού. Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 15 Ιουλίου του 2012, ενώ οι εγγραφές για την συμμετοχή θα ισχύουν μέχρι 14 Ιουλίου.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Δικαιούχοι και προϋποθέσεις Κοινωνικού Τουρισμού 2012-2013...


Με απόφαση της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, ενεργοποιήθηκε το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΕΟΤ «Τουρισμός για όλους».
Το Πρόγραμμα, που απευθύνεται σε 81.200 άτομα, περιλαμβάνει τα υποπρογράμματα "Εξαήμερων Διακοπών" (5 διανυκτερεύσεις) με διάρκεια από τον Αύγουστο 2012 ως τις 31 Μαΐου 2013 και "Τρίτης Ηλικίας" με διάρκεια από την 1η Οκτωβρίου 2012 ως τις 31 Μαΐου 2013.

Και άλλη αυτοκτονία στην Εύβοια


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Ερέτρια όταν το πρωΐ της Κυριακής ένας πατέρας που αναζητούσε τον 40χρονο γιο του δύο ημέρες, τον εντόπισε νεκρό στο δώμα του σπιτιού του.
Ο αυτόχειρας ήταν καθισμένος σε μια καρέκλα και δίπλα του η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία, όπως όλα δείχνουν, είχε αυτοπυροβοληθεί.
Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Πανήγυρη στο εξωκλήσι των Αγίων Ασωμάτων

Στις 13 Ιουλίου η πανήγυρη στο εξωκλήσι των Αγίων Ασωμάτων
(Εσπερινός Πέμπτη 19:00 και Θεία  Λειτουργία Παρασκευή 7:30)
Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Το γλέντησαν με την ψυχή τους στον Όλυμπο Γυμνού (photos)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Όλυμπου Γυμνού διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση του στο χώρο του μπάσκετ στο Αθλητικό κέντρο της Γυμνού.
 Ο κόσμος από νωρίς κατέκλυσε τον χώρο και έδωσε βροντερό παρών στην εκδήλωση στηρίζοντας παράλληλα την προσπάθεια την τοπικής ομάδας στα πρωταθλήματα της Επσε τόσο στο πρωτάθλημα των ανδρών όσο και στων υποδομών που μετέχει σχεδόν σε όλα τα ηλικιακά τμήματα.

Γενική συνέλευση του Απόλλων Ερέτριας στις 11/7

Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση
στις 11 Ιουλίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30
στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο γήπεδο της Ερέτριας.

Το 1o διεθνές street DANCE CAMP που διεξάγεται στην Ελλάδα στην Ερέτρια

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και για μια ολόκληρη εβδομάδα,9-15 Ιουλίου,οι καλύτεροι χορευτές από όλο το κόσμο θα βρίσκονται στο Holidays In Evia, παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα χορού.

Α.Ο. Αμαρυνθιακός

Ο Α.Ο. ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ θα διεξαγει μουντιαλιτο 5χ5 το οποίο θα πραγματοποιηθει στις αθλητικες εγκαταστασεις του..

 ΕΝΑΡΞΗ: 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΤΗΛ.: 6944564266

Αμάρυνθος: Πήγε στο δωμάτιο, πήρε το όπλο και πάτησε την σκανδάλη

Πήγε στο δωμάτιο, πήρε την καραμπίνα και πάτησε την σκανδάλη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.
-Ο σπαραγμός του πατέρα συγκλόνισε την περιοχή
- Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία
Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας με τον Υπουργό Παιδείας


Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο

Ασελγούσαν σε παιδάκια.

ΣΟΚ προκαλεί η αποκάλυψη ότι δύο 15χρονοι μαθητές ασελγούσαν εδώ και πολύ καιρό σε βάρος τριών μικρών αγοριών. Στην υπόθεση εμπλέκεται και 16χρονη μαθήτρια, η οποία φέρεται να βοηθούσε τους ανήλικους δράστες στην ανήθικη συμπεριφορά τους.

Ο Βασίλης Παπακωνταντίνου και Κίτρινα Ποδήλατα στην Ερέτρια


Σάββατο 21 Ιουλίου 2012
Νησί των Ονείρων – Ερέτρια
Ώρα Έναρξης : 21:00μ.μ
Socos & the live project band
Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ερέτριας «Η Μέδουσα»

Ερέτρια: Προς αναζήτηση επενδύσεων τουριστικής αξιοποίησης

Πριν από ένα μήνα, η γνωστή από την αρχαιότητα πόλη της Ερέτριας, δέχθηκε Ρώσους και Έλληνες επενδυτές στο πλαίσιο του 2ου Ελληνορωσικού συνεδρίου.
Το ενδιαφέρον, όπως ανέφερθηκε από τους συμμετέχοντες για επενδύσεις στον τουρισμό και όχι μόνο ήταν μεγάλο καθώς για πρώτη φορά ανακάλυπταν όχι μόνο την περιοχή αλλά και ολόκληρη την Εύβοια.
Αυτό επιβεβαιώνει και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tourismpess.gr, ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Βασίλειος Βελέντζας, ο οποίος τονίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον Ρώσων επενδυτών για αγορά ξενοδοχειακών μονάδων στην Ερέτρια.
Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Δρομολόγια Ερέτρια - Ωρωπός Ωρωπός - Ερέτρια

Πληροφορίες

  • Λιμενικός Σταθμός Ερέτριας: 22290-64990 και 22290-62201
  • Πρακτορείο Ωρωπού: 22950-32777

Προσλήψεις στο Δήμο Ερέτριας μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) στο πλαίσιο της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 2.11025/οικ.6.2613/3.5.2012 Απόφαση Ένταξης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, αντίστοιχα,

Παναγία Έλεούσα Μαλακώντα

[evia-beach-malakontas4.jpg]
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ


ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Ίουνίου 6.00 μ.μ. Έσπερινός Άγ. Άναργύρων (έκκλ. κ. Καρβελά)

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 Ίουλίου 7.00 π.μ. Άγίων Άναργύρων (έκκλ. κ. Καρβελά)
Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

«Άρωμα και χρώμα» Ελλάδας με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια πλημμύρισε το βράδυ της Κυριακής η κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου


Την φαντασμαγορική εκδήλωση με θέμα: «οι Έλληνες και στα δύσκολα γλεντάνε», διοργάνωσε το πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Αμαρύνθου.

Β. Βελέντζας: Έντονο ενδιαφέρον Ρώσων για αγορά ξενοδοχείων στην Ερέτρια


Για το οφέλη του ΕλληνοΡωσικού συνεδρίου επενδύσεων, τους στόχους για την τουριστική προβολή και τις προσπάθειες για την ενοικίαση του "Νησιού των Ονείρων" μιλά στο Tourism Press ο κ.Βασίλειος Βελέντζας, Δήμαρχος Ερέτριας.

ΕΡΕΤΡΙΑ:70η Σύνοδος Πρυτάνεων

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΣΤΗΝ 70η ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Ε. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

«Κύριε υπουργέ, κύριοι πρυτάνεις των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, αγαπητοί σύνεδροι, κυρίες και κύριοι, σας καλωσορίζω στον δήμο Ερέτριας που φιλοξενεί φέτος την 70η Σύνοδο των Πρυτάνεων και των Προέδρων Δ.Ε. των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.