Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΕΡΕΤΡΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3 - 0

 Η ΕΡΕΤΡΙΑ κέρδισε το ΑΥΛΩΝΑΡΙ με 3 - 0. Στην ....
σύνθεσή της είχε και τον Γιώργο Μπασινά.

Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ δεν μπόρεσε να αντιδράσει σ΄ ένα ακόμη φιλικό.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ για το κύπελλο θα παίξει εκτός με τα ΚΟΣΚΙΝΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ και το ΑΥΛΩΝΑΡΙ στην έδρα του με τον ΔΥΣΤΟ.

Προβολή της ταινίας ''Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών (1989)''


Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012
Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών (Dead Poets Society) - Peter Weir
Σενάριο: Tom Schulman
Σκηνοθεσία: Peter Weir
Ηθοποιοί: Robin Williams, Ethan Hawke, Robert Sean Leonard
Μουσική: Maurice Jarre
...
Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Δύο νέα αποκτήματα για την Ερέτρια

Με δύο νέους ποδοσφαιριστές ενισχύθηκε η ομάδα της Ερέτριας, η οποία απέκτησε τον Διονύση Μαυρομμάτη από τους Μεταξάδες Έβρου και τον Μιχάλη Τσαταλιό από τον Κρόνο Αιγάλεω.

Διάπλους Βορείου Αιγαίου με καγιάκ για την Κιβωτό του Κόσμου

21ο ναυτικά μίλια με κουπί για τα παιδιά της Κιβωτού. Αποπλέουμε στις 9 Σεπτεμβρίου 2012 από Σιθωνία Χαλκιδικής για Ερέτρια, μέσω Σποράδων.
Περιγραφή
Ελάτε συνταξιδιώτες!
Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Η Αμάρυνθος εόρτασε τον προστάτη της Τίμιο Πρόδρομο.

Την Tετάρτη 29 Αυγούστου 2012, η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την ανάμνηση της αποτομής της τίμιας κεφαλής του Αγίου, ενδόξου, προφήτου,  Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου και πανηγυρίζει όλως ιδιαίτερος ο Ενοριακός Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου.

Την παραμονή της εορτής,  Τρίτη  28 Αυγούστου τελέσθηκε ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετʼ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του  Μητροπολίτη Προικονήσου κ. Ιωσήφ του Οικουμενικού Πατριαρχείου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος Χρυσόστομου και παρόντων κι άλλων ιερέων από την περιοχή της Αμαρύνθου.

Με γιορτές και εκδηλώσεις σε Χαλκίδα και Ερέτρια

Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α, (Γενική Γραμματεία Πολιτισμού) της Αυγουστιάτικης πανσελήνου σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία στην Εύβοια την Παρασκευή 31 Αυγούστου, η 23η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και η ΙΑ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων γιορτάζουν την πανσέληνο και διοργανώνουν εκδηλώσεις σε Χαλκίδα και Ερέτρια. Πρόκειται για τη δεύτερη πανσέληνο του Αυγούστου, γνωστή και ως «μπλε» σελήνη.
Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πανήγυρη Αποτομής Κεφαλής Ιωάννου Προδρόμου στην Αμάρυνθο

Πανήγυρη Αποτομής Κεφαλής Ιωάννου Προδρόμου στην Αμάρυνθο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ναός του  Αγίου Ιωάννη στην Αμάρυνθο είναι κτισμένος  από πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Όταν ήρθαν στην Ελλάδα έφεραν μαζί τους όσε εικόνες μπόρεσαν προκειμένου να τις διασώσουν. Μια από αυτές είναι του Τιμίου Προδρόμου. Σύμφωνα με τον θρύλο όταν οι μικρασιάτες εγκατέλειπαν την γη της Ιωνίας ξέχασαν την εικόνα του Αγίου. Τότε οι μηχανές του πλοίου έσβησαν και το πλοίο δεν μπορούσε να ξεκινήσει.
Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Επιτυχόντες Ν. Ευβοίας Γενικό Λύκειο Αμαρύνθου (90%)

ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 348 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΗΜ.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 175 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΑΡΓΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ 483 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΒΙΣΒΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 207 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) ΗΜ.

Επιτυχόντες Ν. Ευβοίας Γενικό Λύκειο Ερέτριας (90%)

ΑΝΤΑΤΙΑ ΑΛΙΖΑ ΜΟΧΑΜΕΝΤ Ι 374 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.
ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ 337 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧPΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΜ.
ΒΟΖΙΚΗ ΜΥΡΤΩ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 350 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΗΜ.

Βίντεο απο αδελφοποίηση Δήμων Ερέτριας και Ψαρών

Βίντεο απο την αδελφοποίηση των Δήμων Ερέτριας και Ψαρών, το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 στην Πλατεία Ηρώων της Ερέτριας.
Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Νόμιζαν ότι έγινε έκρηξη στην θάλασσα.


Ξαφνικά οι παρευρισκόμενοι πάγωσαν και τα βλέμματα τους έπεσαν στην θάλασσα

"Α...!" ήταν το επιφώνημα που ακούγονταν βλέποντας τα βεγγαλικά να πέφτουν βροχή.

Ήταν σαν να είχε πάρει φωτιά το βαρκάκι μέσα στην θάλασσα, ή έτσι φαίνονταν χάριν στην επιμέλεια των βεγγαλικών που είχε ο Κώστας Ψωμάς.

Αδελφοποίηση Δήμων Ερέτριας και Ψαρών

Με συγκίνηση, υπερηφάνεια, αλλά και έντονο το συναίσθημα διαφύλαξης της ιστορίας έγινε η αδελφοποίηση των Δήμων Ερέτριας και Ψαρών, το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 στην Πλατεία Ηρώων της Ερέτριας.
Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας και ο δήμαρχος Ψαρών κ. Κωνσταντίνος Βρατσάνος υπέγραψαν το Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης των δύο Δήμων, δίνοντας αμοιβαία υπόσχεση ότι όχι μόνο θα φροντίσουν να διατηρήσουν ζωντανούς τους ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν την Ερέτρια και τα Ψαρά αλλά και θα φροντίσουν να τους διευρύνουν στους τομείς του πολιτισμού, της τέχνης και του αθλητισμού με σειρά εκδηλώσεων που θα διοργανώνονται σε ετήσια βάση.

Ποιος διάσημος πήγε σε αυτό το κτήμα που βλέπετε;


Έχει βουίξει όλη η περιοχή αλλά ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα.
Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό της showbiz που πριν ένα μήνα έκανε την βάφτιση του παιδιού του στο Κτήμα Μπουρέλη στην Ερέτρια.
Μετρημένοι στα δάκτυλα ήταν οι καλεσμένοι που απόλαυσαν ένα εύφορος χώρο 20 στρεμμάτων γεμάτο με φοινικοειδή δένδρα, πολυάριθμα μικρόφυτα, και αιωνόβιες ελιές που αγκαλιάζονται από βουνό και θάλασσα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.
Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Αναδρομικές αποδοχές Αντιδημάρχου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν.

Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 374

ΘΕΜΑ


« Αναδρομικές αποδοχές Αντιδημάρχου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν.4018/2011 ».
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
Έχοντας Υπόψη:

Εκδήλωση Βράβευσης Ναυταθλητικού Ομίλου Ερέτριας



Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερετρίας σας προσκαλεί στην Γιορτή Ιστιοπλοϊας 2012, με την εκδήλωση βράβευσης μαθητών των τμημάτων κολύμβησης και Ιστιοπλοΐας, την Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 17:00 στις εγκατάστασεις του ομίλου.
Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Απολογισμό των πεπραγμένων του 2011 έκανε ο Βασίλης Βελέντζας

Τον απολογισμό των πεπραγμένων του έτους 2011 έκανε ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας, το βράδυ της Κυριακής 19 Αυγούστου 2012, στην Πλατεία Ηρώων, την Κεντρική Πλατεία της Ερέτριας.
Για το έτος 2011 η Δημοτική αρχή επέλεξε αυτή η συνεδρίαση να γίνει στην κεντρική πλατεία της έδρας του Δήμου και όχι μόνο για λόγους τυπικούς, αλλά κυρίως ουσιαστικούς. «Αποτελεί πεποίθησή μας, ότι η λογοδοσία και η δημόσια εξήγηση των πεπραγμένων ενώπιον όσο το δυνατόν περισσοτέρων πολιτών, αποτελούν ουσιαστικό στοιχείο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ένδειξη διαφάνειας στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την προώθηση των τοπικών υποθέσεων των πολιτών», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας.

Άλλοι δύο Δήμοι ιδρύουν Κ.Δ.Β.Μ

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο των πράξεων «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης - Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας  ΑΠ7 και ΑΠ8» οι παρακάτω δήμοι υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας για την Ίδρυση και Λειτουργία των Κ.Δ.Β.Μ.
 2. ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 9
ΕΡΕΤΡΙΑΣ
 ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Βελέντζας: Καταβάλαμε το μέγιστο των προσπαθειών για τον περιορισμό των ελλειμμάτων

Βελέντζας: Καταβάλαμε το μέγιστο των προσπαθειών για τον περιορισμό των ελλειμμάτων και την αποπληρωμή των χρεών, ώστε γρήγορα να περάσουμε σε αναπτυξιακές πρακτικές προς όφελος του τόπου.
Τον απολογισμό των πεπραγμένων του έτους 2011 έκανε ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας, το βράδυ της Κυριακής 19 Αυγούστου  2012, στην Πλατεία Ηρώων, την Κεντρική Πλατεία της Ερέτριας. Για το έτος 2011 η Δημοτική  αρχή επέλεξε αυτή η συνεδρίαση να γίνει στην κεντρική πλατεία της έδρας του Δήμου και όχι μόνο για λόγους τυπικούς, αλλά κυρίως ουσιαστικούς.
Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Μαζεύοντας χρήματα για τη μελέτη του Αρχαίου Θεάτρου Ερετρίας!

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ TO ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
Μαζεύοντας χρήματα για τη μελέτη του Αρχαίου Θεάτρου Ερετρίας!

Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για να μαζευτούν χρήματα από πολίτες και φορείς, ώστε να χρηματοδοτηθεί η μελέτη Αναστήλωσης του Αρχαίου Θεάτ...
ρου της Ερέτριας.

Κάηκαν ελιές στην Αμάρυνθο

Από φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα.
Μικρές ήταν ευτυχώς οι απώλειες από τη φωτιά που ξέσπασε αναπάντεχα χθες το απόγευμα στην Αμάρυνθο. Οι πρώτες φλόγες εμφανίστηκαν γύρω στις 6 το απόγευμα και αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική. Στο σημείο έφτασαν 3 οχήματα με τα πληρώματά τους, που κατάφεραν μέσα σε μία ώρα να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο και τελικά να τη σβήσουν. Τελικά κάηκε ένα στρέμμα με ελιές και ξερά χόρτα.

Εκδηλώσεις Αδελφοποίησης των Δήμων Ψαρών και Ερέτριας


Εκδηλώσεις Αδελφοποίησης των Δήμων Ψαρών και Ερέτριας θα πραγματοποιηθούν από 24 έως 26 Αυγούστου 2012 σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Ερέτριας και τον πολιτιστικό Σύλλογο Ερέτριας «Κ. ΚΑΝΑΡΗΣ»
Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Μικρές φωτιές σε Ριτσώνα και Ερέτρια

Δύο μικρές εστίες φωτιάς, που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην Εύβοια, αντιμετώπισε με επιτυχία χτες Σάββατο 18 Αυγούστου η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας.

Πατέρας πέθανε στον γάμο του γιου του σε χωριό της περιοχής Ερετρίας

Θρήνος επικρατεί σε χωριό έξω από την Χαλκίδα όπου ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία, μιας και ο πατέρας πέθανε στον γάμο του γιου του.

Ανακοινώνονται τέλη Αυγούστου οι βάσεις

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου (27 έως 31) αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσειςεισαγωγής για τα τμήματα των πανεπιστημίων και τεχνολογικών ιδρυμάτων.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας θα είναι έτοιμες να γνωστοποιήσουν τις βάσεις εισαγωγής τις τελευταίες 5 ημέρες του Αυγούστου, με πιθανότερη ημερομηνία τη Δευτέρα 27/8.
Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Εισήγηση για κατάρτιση όρων προκήρυξης διαγωνισμού ενοικίασης ακινήτου Πεζονήσι Ερέτριας

Η πρόεδρος εισηγούμενη το 4
o θέμα της ημερήσιας, έθεσε υπόψη των μελών την
αριθ. 73/2012 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία ομοφώνως
αποφασίστηκε ότι το δημοτικό ακίνητο ΠΕΖΟΝΗΣΙ-"ΝΗΣΙ ΟΝΕΙΡΩΝ" θα πρέπει να
αξιοποιηθεί κατάλληλα, ως τουριστικό ακίνητο, να λειτουργήσουν οι ξενοδοχειακές
εγκαταστάσεις του, και να έχει έσοδα ο Δήμος, διότι πολύς κόσμος έρχεται στην
Ερέτρια μόνο για να δει το "ΝΗΣΙ ΟΝΕΙΡΩΝ", όπως έχει από χρόνια μείνει η ονομασία
στο ΠΕΖΟΝΗΣΙ.

Μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 Η αρ. 57/2012 ΑΟΕ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Έγκριση των Όρων του Σχεδίου της Διακήρυξης , των τεχνικών προδιαγραφών που αφορά την «Μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2012-2013» διάθεση πίστωσης, και ορισμός επιτροπής.

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/Β4ΓΗΩΡ9-ΓΩ8
Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

15/8/2012 κοιμήθηκε ο 1ος εφημέριος της ενορίας μας π. Δημήτριος.

Σήμερα αποχαιρετήσαμε με τιμές και σε κλίμα συγκίνησης τον πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Παράκατη. Ήταν παρών στην κηδεία του ταπεινού λευίτη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και 15 ιερείς της Μητροπόλεως.
Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ερέτρια: Οι ληστές έκαναν τους... αστυνομικούς!

Σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο δραστών, της ένοπλης ληστείας σε φορτηγό με είδη εμπορίας καπνού.Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες χθες το απόγευμα, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, ακινητοποίησαν το όχημα και πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό από τους δύο υπαλλήλους της εταιρείας.
Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Η Βούλα μάγεψε τους Κύπριους με τις δημιουργίες της

Το κυπριακό γυναικείο περιοδικό Beu.com.cy μαγεύτηκε από το κατάστημα της Βούλας Πολυχρονοπούλου στον Μαλακώντα

Διενέξεις για το πανηγύρι στο Γυμνό

Διενέξεις και τσακωμοί μεταξύ των επαγγελματιών καταστηματαρχών για να χωρίσουν την τοποθεσία που θα βγάλουν τραπέζια στο πανηγύρι στο Γυμνό.

1ο φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Video

Τελείωσε με επιτυχία το διήμερο 1ο Φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων “ΝΕΩΝ” στο Γυμνό Ευβοίας.

Ποιο κάτω σας παραθέτουμε το χθεσινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και Βίντεο από την  τελευταία ημέρα.


Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Έξοδα για σημαίες και γιρλάντες

Η αδελφοποίηση Ερέτριας – Ψαρών φαίνεται πως έβαλε στα έξοδα τον Δήμο αφού σύμφωνα με απόφαση που βγήκε στην “διαυγεια” ξόδεψε περίπου 5000 € για σημαιες και γιρλάντες.

Εδω η απόφαση

Δωρεάν διανομή ντομάτας στην Αμάρυνθο από το Δήμο Ερέτριας

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, στις 09:00 π.μ., παραγωγός της περιοχής, θα διανείμει ένα τόνο ντομάτες, στους κατοίκους της Αμαρύνθου, έξω από το Δημοτικό Κατάστημα.
Μία άξια κοινωνική πρωτοβουλία του δραστήριου και πάντα δίπλα στον πολίτη Δήμου Ερέτριας.

Στοιχεία από τους δήμους για τη μεταφορά μαθητών ζητά το Εσωτερικών

Στοιχεία σχετικά με τη μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που αφορούν αποκλειστικά συμβάσεις εκτέλεσης ενδοδημοτικής ή διαδημοτικής, τακτικής αστικής ή υπεραστικής συγκοινωνίας, για το χρονικό διάστημα από 1/9/2011 μέχρι και 30/6/2012, ζητάει το υπουργείο Εσωτερικών από τους δήμους της χώρας μέχρι τις 20 Αυγούστου. Τα στοιχεία αφορούν:
Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Βαρκαρόλες 2012

Την Κυριακή 12 Αυγούστου και ώρα 8.30 μ.μ στην παραλία της Αμαρύνθου με το κλείσιμο των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων "Αμαρύνθια 2012" θα γιορτάσουμε το έθιμο της "Βαρκαρόλας" με βεγγαλικά και ζωντανή μουσική. Σας περιμένουμε όλους.

Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012
Μήνυμα σε μπουκάλι (Message in a Bottle) - Luis Mandoki
Kevin Costner, Robin Wright και Paul Newman
Κοινωνική 1999, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 126'
Γυμνάσιο Ερέτριας
Ώρα: 21:00
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ

"Απολογείται" ο Βελέντζας

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερέτριας, έχοντας υπ’οψιν  τις διατάξεις  του άρθ.217 του Ν.3463/2006 (ΔΚΚ) όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 20 παρ.14 του Ν.3731/2008, κατόπιν  της υπ’αριθ.134/2012 απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου ,σας καλεί  να προσέλθετε στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου του Δήμου Ερέτριας , που θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου  2012 ,ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30 μ.μ. στην Κεντρική  Πλατεία Ηρώων στην έδρα του Δήμου Ερέτριας με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΤΟΥΣ 2011»

2ήμερο προσκύνημα απο την Παναγία Παραβουνιώτισσα

3-4 Σεπτεμβρίου Δευτέρα και Τρίτη ώρα 5:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί 2ήμερο προσκύνημα στην Αμμουλιανή και περίπλου του Αγίου Όρους (θα έχουμε την ευλογία να προσκυμήσουμε το ιερό λείψανο της Αγίας Άννας και θα συνομιλήσουμε με τον Ηγούμενο π. Ιωάννη από την Μικρή Αγία Άννα).
Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Διανομή ντομάτας στην Ερέτρια

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Ερέτριας, τοπικός παραγωγός θα διανείμει ένα τόνο ντομάτες στην Ερέτρια.

Tην Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 09.00 το πρωί, σε Κεντρικό σημείο της Ερέτριας, παραγωγός θα μοιράσει 1 τόνο ντομάτες στους κατοίκους του Δήμου μας.

Σάββατο 11 Αυγούστου, θα διανεμηθεί ενας τόνος ντομάτες στους κατοικους του Δήμου Ερέτριας. Το ραντεβού μας αυτή τη φορά ειναι στο Γυμνό.
Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Κλόουν, καραγκιόζης, χοροί και λουκουμάδες στο Γυμνό

Το 1ο φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων διοργανώνει στο Γυμνό ο Σύλλογος της Ομάδας Νέων του χωριού, την Κυριακή 12 και την Δευτέρα 13 Αυγούστου, φροντίζοντας μάλιστα να γλυκάνει με λουκουμάδες όσους παραστούν την δεύτερη μέρα της εκδήλωσης.
Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Η ΜΑΡΙΑ ΚΡΟΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

Η Ευβοιώτισσα Μαρία Κρόκου παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο ( μυθιστόρημα )  ΕΞΑΡΕΣ στην Ερέτρια στο moments by Παπασωτηρίου την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 20:30.
Λίγα λόγια για το περιεχόμενο του βιβλίου
"Η Θάλεια, μια γυναίκα όμορφη, γόνος πλούσιας οικογένειας, φεύγει από το πατρικό της και ακολουθεί τον έρωτα της καρδιάς της. Περνά μια δύσκολη ζωή χάνοντας τα έξι παιδιά της, ζώντας μέσα στη φυλακή και στη μαυρίλα της ψυχής της.
Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ο Νίκος Μίχος σε Βόρειο Εύβοια και Καρυστία

Ο βουλευτής Ευβοίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νικόλαος Μίχος, θα βρίσκεται στη Βόρειο Εύβοια τις Τετάρτη 8/8 και Πέμπτη 9/8, καθώς και στην περιοχή Καρυστίας το Σάββατο 11/8. Θα συνομιλήσει με τοπικούς φορείς και κατοίκους για τα προβλήματα των πλέον εγκατελειμένων περιοχών του νομού μας, συναποφασίζοντας τρόπους παρέμβασης και επίλυσης.

Twitter τώρα και στα… ελληνικά

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημοφιλούς micro-blogging site, από σήμερα ξεκινά να είναι διαθέσιμο και στην ελληνική γλώσσα.


Φαγοπότι της Σαρδέλας απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρύνθου

Ο Πολιτιστκός Σύλλογος Αμαρύνθου την Τετάρτη 8 Αυγούστου και ώρα 9.00μ.μ. στο χώρο “Λιμανάκι της Αμαρύνθου” θα διοργανώσει το “Φαγοπότι της Σαρδέλας”, με την συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος

“Οι Δραπέτες”

Να είστε όλοι εκεί !!!

Για όσους γεννήθηκαν μέχρι και το 1985

Όσοι ανήκετε σε αυτές τις ηλικίες ..θα καταλάβετε: «H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε...Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να... μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε. Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή..
Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Πόντιοι και Καζαντζίδης ξεσήκωσαν την Ερέτρια

 Πάνω από 1200 άτομα στην Ερέτρια, χάρηκαν, ανάμεσα στους χορούς και τα ποντιακά τραγούδια, τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, τραγουδισμένα από τον έξοχο τραγουδιστή και λάτρη του Στέλιου Καζαντζίδη, Αποστόλη Τσιτόγλου. “Τέτοιο γλέντι και νεκρούς ανασταίνει” έλεγαν …

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.