Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο Δήμος Ερέτριας προμήθευσε με πετρέλαιο θέρμανσης όλα τα σχολεία

«Κανένα σχολείο του Δήμου Ερέτριας δεν θα βρεθεί χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης», την δέσμευσή του αυτή απέναντι στους γονείς που τα παιδιά τους παρακολουθούν μαθήματα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τήρησε και φέτος ο δήμαρχος Βασίλης Βελέντζας.
Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 στις 20:45
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας
''Το Κύμα (Die Welle)''
Σκηνοθεσία: Dennis Gansel
Σενάριο: Ron Jones, Johnny Dawkins
Πρωταγωνιστούν: Jürgen Vogel, Frederick Lau, Max Riemelt

Συλλογή τροφίμων μια δράση του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ερετρίας

Επειδή μέρα με την μέρα ο αριθμός αυξάνεται.


Θέλουμε να σας ενημερώσουμε οτι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο Πρώτο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας, απο τις 8 το πρωί έως και τις 1 το μεσημέρι, θα μπορείτε να πηγαίνετε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Oδοιπορικό στη Σέττα, την «Ελβετία της Ελλάδας»

Oδοιπορικό στη Σέττα, την «Ελβετία της Ελλάδας» [Φωτορεπορτάζ]Ανάμεσα στα έλατα, τα ρυάκια, τα γραφικά εκκλησάκια βρίσκεται, στη νότια πλαγιά του Ξηροβουνίου, η Σέττα, ο πιο ορεινός οικισμός της Εύβοιας.
Η «Ελβετία της Ελλάδος», όπως είναι αλλιώς γνωστό το γραφικό χωριουδάκι του δήμου Ερέτριας είναι χτισμένο σε υψόμετρο 800 μέτρων και είναι από τις πρώτες περιοχές της Εύβοιας που καλύπτονται το Χειμώνα με χιόνι.

Η Σέττα, ή αλλιώς Σέτα, απέχει μόλις 128 χιλιόμετρα από την Αθήνα, περίπου δύο ώρες διαδρομή με το αυτοκίνητο. Το όνομά της το πήρε, σύμφωνα με την παράδοση, από την πανέμορφη Γαλλίδα σύζυγο του Τούρκου ηγεμόνα, που επί τουρκοκρατίας του ανήκε η περιοχή.
Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ερέτρια: Το κούνημα των δέντρων ήταν ύποπτο!

Φωτογραφία για Ερέτρια: Το κούνημα των δέντρων ήταν ύποπτο!        

Με το τσεκούρι στα χέρια έπιασαν οι αστυνομικοί της Ερέτριας έναν 22χρονο προχθές το βράδυ.

Ήταν 9 μισή το βράδυ όταν μπήκε σε ένα παλιό εργοστάσιο Δεν πήγε να κλέψει αλλά του γυάλισαν οι ευκάλυπτοι που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρα.
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Προγραμματισμένη Διακοπή Ρεύματος στην Ερέτρια

Προγραμματισμένη διακοπη ρεύματος απο τη ΔΕΗ στην περιοχή της Ερέτριας. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα διακοπών έχει ως εξής:

Εργασίες στον παιδικό Σταθμό Αμαρύνθου

Στην αλλαγή των ηλεκτρικών συσκευών, των κλιματιστικών καθώς και στην διαρρύθμιση των λειτουργικών χώρων του Παιδικού Σταθμού Αμαρύνθου προχωρά ο Δήμος Ερέτριας.
Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν εγκατασταθεί καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές και κλιματιστικά ενώ άμεσα θα αλλάξει και το γραφείο του προσωπικού.
Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ: Αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο

 
Κόπηκαν τα γόνατα της ανιψιάς όταν βρήκε νεκρό μέσα στα αίματα τον αγαπημένο της θείο... Είχαν ανησυχήσει οι δικοί του άνθρωποι μιας και για ώρες δεν τον είχαν δει μέχρι που η ανιψιά αποφάσισε να μπει στο σπίτι.

3η Ελληνογερμανική Συνέλευση – DGV III

Εποικοδομητικές συναντήσεις με δημάρχους Γερμανικών πόλεων και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας στο περιθώριο της «3ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης – DGV III» του Ελληνογερμανικού Δικτύου “Περιφέρειες, Δήμοι, Πολίτες” που πραγματοποιήθηκε 15 & 16 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΕΤΡΙΑ - Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ 1-1: Έφυγε με βαθμό η Ιστιαία μέσα απ' την Ερέτρια

Μοιρασμένο ήταν το παιγνίδι μεταξύ Ερέτριας και Ιστιαίας που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο της Ερέτριας. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, όταν πέτυχαν και το γκολ, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα, αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης.
Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΕΤΡΙΑ Υπογραφή μελέτης ακαθαρτων

Οι υπογραφές ετέθησαν για ένα από τα μεγαλύτερα έργα του δήμου Ερέτριας που αφορά την αποχέτευση των ακαθάρτων της πόλης της Ερέτριας, με τεράστια περιβαλλοντική σημασία για ολόκληρο το Δήμο.

Αμάρυνθος: Βγήκαν στα μπαλκόνια και είδαν το αυτοκίνητο που καιγόταν!

Ήταν μεσάνυχτα όταν οι φλόγες ξύπνησαν τους κατοίκους. Επικράτησε ένας πανικός και όλοι βγήκαν στα μπαλκόνια για να δουν τι συμβαίνει.

Ήταν η στιγμή που καιγόταν ένα αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη στην Αμάρυνθο και μάλιστα δίπλα σε σούπερ μάρκετ.
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Γενική Συνέλευση των Μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Κ. Κανάρης

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ <<Κ.ΚΑΝΑΡΗΣ>> ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Δημιουργία αγωγού ομβρίων υδάτων στον οδικό άξονα Αμάρυνθος – Γυμνό

Με μικρές παρεμβάσεις σε κάθε δημοτικό και κοινοτικό διαμέρισμα του δήμου Ερέτριας, βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των πολιτών. Συγκεκριμένα, στο χωριό Καλλιθέα, τοποθετείται αγωγός ομβρίων υδάτων, σε τμήματα παράλληλα του κεντρικού οδικού άξονα που συνδέει την Αμάρυνθο με το Γυμνό.
Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μεταβιβάσθηκε το τουριστικό περίπτερο του ΕΟΤ στο Δήμο Ερέτριας

Στην κυριότητα του Δήμου Ερέτριας μεταβιβάσθηκε το «Τουριστικό Περίπτερο Ερέτριας» του ΕΟΤ, τη διαχείριση του οποίου ασκούσε μέχρι πρότινος η Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων του Δημοσίου Α.Ε (ΕΤΑΔ Α.Ε).

Τα κτίσμα, που στεγάζει σήμερα το Δημαρχείο της Ερέτριας, καταλαμβάνει επιφάνεια 250 τμ και βρίσκεται σε οικόπεδο 2.479 τμ. Με ενέργειες του Δημάρχου Ερέτριας, μετά από απόφαση του υπουργού, το τουριστικό περίπτερο πέρασε στην κυριότητα του Δήμου και πριν από λίγες μέρες ο κ. Βελέντζας μετέβει στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε προκειμένου να παραλάβει το φάκελο μεταγραφής του ακινήτου.
Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση πολιτών Δ. Ερετριας

Για την Παιδεία, για τη στέγαση, για την Υγεία, για την ανεργία, για τη Δικαιοσύνη, για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία έκφρασης ας ενώσουμε τις φωνές μας!

Στο κίνημα "Πολίτες της Ερέτριας" συμμετέχουμε απλοί πολίτες, μέλη συλλόγων και εκπαιδευτικοί από το Δήμο Ερέτριας.
Μακριά από κόμματα και προσωπικές σκοπιμότητες, αγωνιούμε για τον τόπο μας , τα εργασιακά δικαιώματα, το περιβάλλον, την ανεργία, το μέλλον των παιδιών μας....
Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΦΙΛ

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,
Με τις προσκλήσεις μας μέχρι τώρα ως Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας, σας καλούμε να παρακολουθήσετε προβολές αξιόλογων ταινιών.
Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Βελτίωση της εικόνας καθαριότητας του Δήμου Ερετρίας

Με στόχο την βελτίωση των Υπηρεσιών Καθαριότητας η ιδιωτική εταιρεία συμβούλων «Αdvanced Quality Services Ltd» που συνεργάζεται με το Δήμο Ερέτριας, πραγματοποίησε στις 2 Οκτωβρίου 2012 επιτόπιο έλεγχο στην Ερέτρια, στην Αμάρυνθο και στο Γυμνό προκειμένου να αποτυπώσει την εικόνα καθαριότητας του Δήμου και να κάνει συστάσεις για τη βελτίωσή της.
Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η Ερέτρια δεν ξεχνά την Ποντιακή Γενοκτονία

odos_468644970.jpg
Ο Σύλλογος Ποντίων Ερέτριας "Οι Έλληνες του Πόντου" ευχαριστεί τον Δήμο Ερέτριας, ιδιαίτερα την κ. Αλιμπαντέ Αμφιτρίτη, διότι συναισθανόμενοι τον καημό και τον πόνο για τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων αποφάσισαν να ονομάσουν μια από τις οδούς της Ερέτριας σε οδό 19ης Μαΐου.

Ξήλωσαν χρηματοκιβώτιο από σούπερ μάρκετ

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Ερέτριας στην Εύβοια και, παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο και έγιναν… καπνός!
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Τις τελευταίες ημέρες επανήλθε στην επικαιρότητα το θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών. Η ανακίνηση του θέματος “Αξιολόγηση των εκπαιδευτικών” τη δεδομένη χρονική στιγμή, κατά την οποία πολλοί εργαζόμενοι, μεταξύ αυτών και οι εκπαιδευτικοί, αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, εγείρει ερωτηματικά. Υπό καθεστώς πίεσης, με εφαρμογή πρόσθετων, επαχθών οικονομικών μέτρων σε βάρος των περισσοτέρων Ελλήνων και κυρίως υπό την απειλή επικείμενων απολύσεων, ενισχύεται, δικαιολογημένα, η δυσπιστία των εκπαιδευτικών για τους πραγματικούς, άμεσους και απώτερους στόχους της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Ανεβλήθη επ΄αόριστον ο διαγωνισμός για το “Πεζονήσι”

Κατόπιν επικοινωνίας του Δήμου Eρέτριας με την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε , στην οποία έχουν περιέλθει οι αρμοδιότητες διαχείρισης των Τουριστικών ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου, από τον (Ε.Ο.Τ.), απαιτούνται συμπληρωματικές ενέργειες για την οριστική δημοπράτηση των ευρισκομένων επί της ιδιόκτητης χερσονησίδας ΠΕΖΟΝΗΣΙ, τουριστικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ερέτριας.

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.