Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Εμποροεπαγγελματικος Συλλογος Αμαρυνθου

Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,

κατόπιν της προγραμματισμένης συναντήσεως του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αμαρύνθου και επαγγελματιών της περιοχής μας με το Δήμαρχο Ερέτριας, ενημερωθήκαμε πως τελικά πάρθηκε η απόφαση τα έργα να ξεκινήσουν από το γήπεδο της Αμαρύνθου έως το ζαχαροπλαστείο "Σεράνο" και αν υπάρχει χρόνος το έργο μπορεί να πάει έως τη γωνία που βρίσκεται ο φούρνος του Γουναρόπουλου....

Πυροσβεστική διάταξη για την Εύβοια

Από την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας εκδόθηκε πυροσβεστική διάταξη με την οποία απαγορεύεται οποιαδήποτε καύση στην περιφερειακή ενότητα Εύβοιας από την 1η Απριλίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013.
Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Mία ώρα μπροστά τα ρολόγια

Μία ώρα μπροστά θα πρέπει να μετακινήσουμε τους δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η θερινή ώρα. Συγκεκριμένα στις 3 τα ξημερώματα η ώρα θα αλλάξει και τα ρολόγια μας θα πρέπει να δείχνουν 4.
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Η Ερέτρια γυρίζει σελίδα…

Στην ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ερέτριας, που αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης για ολόκληρη την Εύβοια προχωρά ο Δήμος Ερέτριας, παρά την «εγκληματική» για τον τόπο αδράνεια που επιδεικνύει προκλητικά το Λιμενικό Ταμείο Ερέτριας.

Στήν Σέττα οι Φίλοι Εθελοντές Τετρακίνησης Εύβοιας

Η νεοσύσταση παρέα μας οργανώνει μία διήμερη εκδομή με διανυκτέρευση το Σάββατο και Κυριακή 30-31 Μαρτίου με την πολύτιμη βοήθεια της λέσχης Καρύστου 4χ4.
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Δωρεάν εξετάσεις από το χαμόγελο του παιδιού για όλα τα παιδιά της Ερέτριας

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα παιδιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέρει δωρεάν οδοντιατρικές, παιδιατρικές, οφθαλμολογικές, ωτορινολαριγγολογικές προληπτικές εξετάσεις στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας, καθώς επίσης και στα παιδιά προσχολικής ηλικίας και σε εκείνα που δεν παρακολουθούν μαθήματα στο σχολείο.
Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Επιστολή του δημάρχου Ερέτριας στο Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/3/13
Αγαπητέ κ. Λαγανά,
Με ενδιαφέρον διάβασα την επιστολή σας σχετικά με τις υποτιθέμενες προτάσεις μου, για την καύση των απορριμμάτων της Ερέτριας και μάλιστα στο Αλιβέρι με φόβο να μετατραπεί η περιοχή σας σε «σκουπιδοτενεκέ της Εύβοιας».
Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Το πρωι της 25ης Μαρτίου η δημοτική αρχή της Ερέτριας θεώρησε σωστό να τοποθετήσει τέσσερις ιστους σημαίας γυρω απο το μνημείο των ηρώων στην κεντρική πλατεία της Ερέτριας.

Αρχαιολογικό Συνέδριο στην Ερέτρια

«Ένα νησί  Ανάμεσα σε δύο κόσμους: Η  αρχαιολογική έρευνα στην Εύβοια Προϊστορικοί έως και Βυζαντινοί χρόνοι», είναι το θέμα διεθνούς  επιστημονικού συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια της Εύβοιας  από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου 2013.

Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ερέτριας.

Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ερέτριας.

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ: Οι έμποροι ζητούν να σκαφτεί η παραλία από Σεπτέμβρη

Βιάστηκε να βγάλει δελτίο Τύπου ο Δήμος Ερέτριας για τις εργασίες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Με μεγάλη προχειρότητα ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να ξεκινήσουν τις πρώτες μέρες του Μαρτίου, αλλά οι αρμόδιοι δεν είχαν υπολογίσει το Καρναβάλι και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Στην Ερέτρια ο πρόεδρος!


Tην παρέλαση στην Ερέτρια επέλεξε να παρακολουθήσει χθες ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Ανάστης Πίσχινας. Σωστή απόφαση γιατί Εύβοια δεν είναι μόνο η Χαλκίδα
Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση Ανοιχτή Συζήτηση για τον Πεζόδρομο και το Νησί των Ονειρών

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013, ώρα 7μμ στο Λύκειο Ερετρίας, θα πραγματοποιεί Ανοιχτή Ενημέρωση-Συζήτηση για τα παρακάτω θέματα:

Μήνυμα του δημάρχου Ερέτριας για την 25η Μαρτίου

Η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 και του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου βρίσκουν την Ελλάδα και την Κύπρο να ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί και σύσσωμος ο Ελληνισμός να δίδει ακόμη έναν εθνικό αγώνα.
Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Γιορτές Ανταλλαγής Σπόρων Στην Εύβοια!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΔΥΣΤΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
δυστος
Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας.

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013
''Βαβυλωνία''
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας
Ώρα: 20:45
Η είσοδος είναι ελεύθερη
 

Οι Παραδοσιακοί Σπόροι και Οι μικροί Μαθητές!

 4.1.1
Απο χέρι σε χέρι λοιπόν, και απο καρδιά σε καρδία μπορούμε να σώσουμε τις ντόπιες ποικιλίες σπόρων… και ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής των ίδιων των παιδιών μας!
Ας μάθουμε λοιπόν στα παιδιά μας πως να καλλιεργούν, να φροντίζουν και να συντηρούν τους παραδοσιακούς σπόρους!

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου καταγγέλει τον Δ. Ερετρίας κ. Βελέτζα, Όχι καύση σκουπιδιών στο Αλιβέρι

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΒΕΛΕΤΖΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ….ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ

Eretria Summer Tournament 2013

                      Γιορτή του ποδοσφαίρου θα έχουμε στην Ερέτρια 20-23 Ιουνίου!
Το Eretria Summer Tournament 2013 είναι γεγονός! Με την υποστήριξη του Δήμου Ερέτριας και με ΔΩΡΕΑΝ διαμονή – διατροφή σε προπονητή και συνοδό ανά ακαδημία αναμένεται να “πλημμυρίσει” από ποδοσφαιρικά ταλέντα η Ερέτρια!
Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο Βελέντζας «τελειώνει» τον Βαλκάνο από αντιδήμαρχο

Δεύτερο ενδοπαραταξιακό μέτωπο άνοιξε ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας. Μετά τον Μιλτιάδη Γιακουβάκη θέλει να «τελειώσει» και τον Τάσο Βαλκάνο από αντιδήμαρχο Ερέτριας.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Βασίλης Βελέντζας ζήτησε την άμεση παραίτηση του Τάσου Βαλκάνου. Αιτία ήταν η απόφαση του αντιδήμαρχου να ψηφίσει παρών στη αντικατάσταση του Γιακουβάκη στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΕ.
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τα καρναβάλια έδωσαν ανάσα στις επιχειρήσεις!

Τρίβουν τα χέρια τους οι επιχειρηματίες ύστερα από το τριήμερο της αποκριάς.
Μπορεί ο καιρός να μην ήταν με το μέρος τους, ήταν όμως οι εκδηλώσεις που τους έδωσαν χαμόγελα.

Περιβαλλοντολογική Δράση Γυμνασίου Ερέτριας

Το Γυμνάσιο Ερέτριας την Τρίτη, 12-3-2013, πραγματοποίησε ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Τα λιμάνια της Ελλάδας», μια δράση που υλοποιείται για πρώτη χρονιά στο σχολείο.

3+1 Mύθοι για την «επιστροφή» του κ. Μιλτιάδη Γιακουβάκη στη ΔΕΥΑΕ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/3/2013

Με στόχο την αποκατάσταση της αλήθειας και τη διασκέδαση των ψευδών εντυπώσεων που εντέχνως προσπαθούν να δημιουργηθούν σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής του Άρθρου 152 που επιβάλει την «πανηγυρική» επιστροφή του πρώην αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΕ και πρώην μέλους της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ένωση Πολιτών», ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας ρίχνει φως σε έναν προς έναν τους μύθους που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το θέμα:

Πρόγραμμα Πρόσκληση για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25η Μαρτίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ερέτρια: 19/03/2013
ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.: 2995
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση : Αρχαίου Θεάτρου 1
Τ.Κ. : 340 08 ΕΡΕΤΡΙΑ
Τηλ. : 22293 50101
ΦΑΞ : 22290 62218
E mail : eretriad@otenet.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ
25ης Μαρτίου

Υπάλληλος του ΚΕΠ Αμαρύνθου εξυπηρετεί τους κατοίκους στο Γυμνό

«Παράρτημα» του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Αμαρύνθου λειτουργεί και στο Γυμνό. Οι κάτοικοι του ορεινού χωριού του Δήμου Ερέτριας και των γύρω περιοχών θα εξυπηρετούνται πιο άμεσα.

Εξιχνιάσθηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε χθες το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αμάρυνθο Ευβοίας

Εξιχνιάσθηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε χθες το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αμάρυνθο Ευβοίας
Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η Τάνια Κικίδη στην Ερέτρια

Έπειτα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της σε Αθήνα και Χαλκίδα, η Τάνια Κικίδη θα εμφανιστεί σε ένα μοναδικό unplugged στο «Theatro» στην Ερέτρια την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Ληστεία, με το “Καλημέρα”, σε τράπεζα στην Αμάρυνθο

Ληστεία, με το “Καλημέρα”, διαπράχθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας το πρωί στην Αμάρυνθο Ευβοίας.

Κούλουμα στην Ερέτρια

Κούλουμα στην κεντρική πλατεία, με χρώματα και αρώματα ελληνικά. Το σύνθημα για την έναρξη της Σαρακοστής δόθηκε από την Ερέτρια, μια εκ’ των δυο παραθαλάσσιων πόλεων του Δήμου Ερέτριας.
Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ολοκληρώθηκε το 28ο καρναβάλι της Αμαρύνθου 2013

Κέφι, χορό, τραγούδι, σερπαντίνες, χαρτοπόλεμο, πειράγματα, περισσότερους από 600 καρναβαλιστές και 4.000 κόσμο είχε το 28ο καρναβάλι της Αμαρύνθου. Από αργά το μεσημέρι της Κυριακής 13 Μαρτίου, άρχισαν να συγκεντρώνονται στην παραλία της Αμαρύνθου χιλιάδες κόσμου, άλλοι μασκαρεμένοι και άλλοι φορώντας το πιο λαμπρό χαμόγελό τους.
Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Σοκολατένιο συντριβάνι στο Γυμνό


Ευχάριστες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους επεφύλαξε η γιορτή που διοργανώθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου στο Γυμνό, το ορεινό χωριό του Δήμου Ερέτριας, για τη λήξη της Αποκριάς.
Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Γλέντι με κρασί, σουβλάκια και χορό στην Ερέτρια

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κ. ΚΑΝΑΡΗΣ» θα πραγματοποιήσει Αποκριάτικο Γλέντι, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου.
Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Eρέτρια: Πήρε την είσπραξη και έξαφανίσθηκε

Υπάλληλος αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Ερέτρια αντί να καταθέσει το ποσό της είσπραξης στην Τράπεζα όπως ήταν η εντολή του υπευθύνου του καταστήματος, τα έβαλε στην τσέπη και έγινε άφαντος. Το ποσό ανέρχεται στις 13.500 ευρώ
Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη 25χρονος υπήκοος Πακιστάν, για παράνομη κατοχή και διάθεση κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων στην Αμάρυνθο Ευβοίας

 
Συνελήφθη 25χρονος υπήκοος Πακιστάν, για παράνομη κατοχή και διάθεση κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων στην Αμάρυνθο Ευβοίας, Κατασχέθηκαν συνολικά – 1.615 – κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (DVDs, CDs) εκ των οποίων οι -259- περιείχαν πορνογραφικό υλικό
Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Δεύτερη ληστεία στο Δήμο Ερέτριας στο Γυμνό

Μια ακόμη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Αμαρύνθου. Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι 65χρονης, στο Γυμνό, την έδεσαν και αφαίρεσαν 400 ευρώ και χρυσαφικά.
Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013
''Chocolat''
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας
Ώρα: 20:45
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Πετυχημένο γαϊτανάκι στο Γυμνό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου Ομάδας Νέων Γυμνού Ευβοίας την Κυριακή 10 Μαρτίου με θέμα «ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ». Η Εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από μέλος του συλλόγου και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι παραδοσιακοί χοροί από τα τμήματα του συλλόγου με αποκορύφωμα το παραδοσιακό Γαϊτανάκι.

Τριήμερο κεφιού με παιχνίδια, μουσική και εδέσματα στην Ερέτρια

Τριήμερο κεφιού με παιχνίδια, μουσική και εδέσματα επιφυλάσσει ο Δήμος Ερέτριας σε δημότες και επισκέπτες για την λήξη του Τριωδίου και την έναρξη της Σαρακοστής από τις 16 έως και τις 18 Μαρτίου 2013.
Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Νησί των Ονείρων – Καθαρισμός

Επιχείρηση καθαριότητας εκτυλίχθηκε στο Νησί των Ονείρων, το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Μαρτίου 2013.

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη 3 δραστών, για ληστεία σε ηλικιωμένο ζευγάρι στην οικία του, στην Αμάρυνθο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (11-03-2013) λίγο μετά τα μεσάνυχτα διέπραξαν ληστεία, σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού ημεδαπών στην οικία του, στην Αμάρυνθο Ευβοίας.
Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Aποκριάτικο γλέντι Πολιτιστικού Συλλόγου Κ. Κανάρη

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
«Κ. ΚΑΝΑΡΗΣ»

Πρόσκληση του Εξωραϊστικού Ναυτικού Ομίλου Πλακακιών Ερέτριας

Την Καθαρή Δευτέρα ο Εξωράϊστικός Ναυτικός Όμιλος Πλακακιών Ερέτριας διοργανώνει εκδήλωση στην πλατεία της Δεξαμενής Βουρλιωτών, στην οποία θα γίνει και η βράβευση για «Το πέταγμα του καλλίτερου ΑΕΤΟΥ».
Εορτάζουμε την Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013στις 11:00. στην όμορφη πλατεία της Δεξαμενής Βουρλιωτών. (Τέρμα οδού Βουρλιωτών).

Πρόσκληση του «ΝΑΙ» στην παραμονή των ΤΕΙ στα Ψαχνά

Την αμέριστη συμπαράστασή του εκφράζει ο Δήμος Ερέτριας στον αγώνα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Χαλκιδέων και του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για την παραμονή του ΤΕΙ στη Χαλκίδα εκφράζοντάς την έντονή αντίθεσή του στην μεταφορά του εν ‘λόγω εκπαιδευτικού ιδρύματος στη Λαμία, όπως προβλέπει τα σχέδιο «Αθηνά».
Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ξεκίνησαν οι εργασίες του «Δικτύου Αποχέτευσης Αμαρύνθου και Γυμνού»


Ξεκίνησε η υλοποίηση του «Δικτύου Αποχέτευσης Αμαρύνθου και Γυμνού» ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου με περιβαλλοντική σημασία και οικονομικές παραμέτρους για το Δήμο Ερέτριας.
Για κατασκευή του, εσωτερικού και εξωτερικού, οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης στην Αμάρυνθο και στο Γυμνό, απασχολούνται άνεργοι συμπολίτες μας από το Δήμο Ερέτριας. Ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας επισκέπτεται, κατά τη διάρκεια της ημέρας, αρκετές φορές το εργοτάξιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.
Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ελβετοί αρχαιολόγοι βρήκαν το ιερό της Αμαρυνθίας Αρτέμιδος στην Εύβοια

Καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα από τα πρώτα ευρήματα

Διεθνές Αρχαιολογικό Επιστηµονικό Συνέδριο στην Ερέτρια “Ένα νησί μεταξύ δυο κόσμων”

Πρόσκληση συµµετοχής στο Διεθνές Επιστηµονικό Συνέδριο:
ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ
Η αρχαιολογική έρευνα στην Εύβοια – Προϊστορικοί έως και βυζαντινοί χρόνοι.
Ερέτρια, 12-14 Ιουλίου 2013
Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Έκοψε την πίτα της η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Πολιτιστικών Οικιστικών Συλλόγων Ερέτριας

Tην Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Πολιτιστικών Οικιστικών Συλλόγων Ερέτριας (Ο.Ε.Π.ΟΙ.ΣΕ), έκοψε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας.

"ΝΤΟΠΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΠΟΡΩΝ"

Τετάρτη 6 Μαρτίου στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ερέτριας. Στις 7 το απόγευμα.
Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ερέτριας "Αχινός" διοργανώνει ομιλία με θέμα "Ντόπιες Ποικιλίες Σπόρων"

Σύλλογος Ομάδας Νέων

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Ηρώων, στο Γυμνό ( του Δήμου Ερέτριας), ο Σύλλογος της Ομάδας Νέων του χωριού διοργανώνει παραδοσιακό γαϊτανάκι με την συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου.
Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Σημαντική η συμβολή του δημάρχου Ερέτριας Β.Βελέντζα στην ανάδειξη της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή κατά τη διάρκεια των «Σαλαμινίων» που πραγματοποιήθηκαν 22-29 Σεπτεμβρίου 2012. Πηγή φωτογραφίας: Δήμος Σαλαμίνας.

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.