Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την απεικόνιση του περιβάλλοντος, στην Ερέτρια

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας οργάνωσε βιωματικό σεμινάριο – εργαστήριο με θέμα «Απεικονίζοντας το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον με τα τετράδια σχεδίου (sketch-books)» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας.

Ανακοίνωση για εγγραφές και επανεγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ερέτριας για τη σχολική περίοδο 2013- 2014


Αγαπητοί γονείς, 
 Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ερέτριας για τη σχολική περίοδο 2013- 2014 θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 3 Ιουνίου έως 21 Ιουνίου 2013.
Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Επίσκεψη στην Ερέτρια από τον δήμαρχο Τένινγκεν

Αναπτύσσεται κύκλος συνεργασίας σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος

 
Επίσκεψη στο δήμο Ερέτριας πραγματοποίησε από τις 25 έως τις 27 Μαΐου 2013 ο δήμαρχος Τένινγκεν, Heinz Rudolf Hagenacker, εκπροσωπώντας το δίκτυο των Γερμανών δημάρχων που αναπτύσσουν με τους Έλληνες ομολόγους τους κύκλο συνεργασίας σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με τον υφυπουργό του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Θεμάτων, Hans Joachim Fuchtel.
Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τρεις Δήμους της Εύβοιας αποκαλεί “Μπαταχτσήδες” το Βήμα της Κυριακής

Στο «Βήμα της Κυριακής» φ. της 26ης Μαϊου 2013, σ.Α41 διαβάσαμε ένα ενημερωτικό άρθρο της Παναγιώτας Μπίτσικα σχετικά με την απορρόφηση των κονδυλίων για την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Αναφέρεται στους Δήμους που έσπευσαν να πληρώσουν εγκαίρως  («συνεπείς» αποκαλούνται ή «πρωταθλητές») και στους Δήμους που δεν έχουν δώσει φράγκο ακόμη (0% ποσοστό απορρόφησης) τους οποίους αποκαλεί «κακοπληρωτές», «μπαταχτσήδες» και «ουραγούς».
Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Που βρίσκονται τα παλιά φερρυ μποτ της Γραμμής Ερέτριας-Ωρωπός σήμερα…

Η γραμμή Ερέτρια Ωρωπός είναι σε όλους μας γνωστή, αυτό που δεν μας είναι γνωστό είναι τι έχουν απογίνει πλέον πολλά από τα ferry boat που αποσύρθηκαν από την γραμμή για διάφορους λόγους.
Αναζητήσαμε, βρήκαμε και σας παραθέτουμε αρκετά από αυτά που εντοπίσαμε.
Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Άσκηση “Πυρασφάλειας” στο Νησί των Ονείρων


Άσκηση ετοιμότητας με την ονομασία «πυρκαγιά στο Νησί των Ονείρων» πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου 2013 στις 10.00 π.μ στο Πεζονήσι.
Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος από την Ερέτρια

 
Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 19χρονο παλικάρι από την περιοχή της Ερέτριας. Στις 5 τα ξημερώματα καρφώθηκε με το αυτοκίνητό του σε δέντρο (ελιά) με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας-Τα Φτερά του Έρωτα


Tην Παρασκευή, 24  Μαϊου 2013 η Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας "Κ. Κανάρης" θα προβάλλουν την ταινία ''Τα Φτερά του Έρωτα (Der Himmel Uber Berlin)''.

Πρόκειται για μια Γερμανό - Γαλλική ταινία του 1987 η οποια σκηνοθετήθηκε από τον  Wim Wenders.
Εμπνευσμένη από τις Eλεγείες του Nτουίνο του Pίλκε η ταινία είναι μια μοναδική κι αξεπέραστη ποιητική - κινηματογραφική ελεγεία που κατορθώνει να επανενώσει τον κόσμο του αισθητού και του υπεραισθητού. Οι άγγελοι ζουν σ' έναν ασπρόμαυρο, όπως τα όνειρα, και παράλληλο κόσμο με το δικό μας, όπου δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα χρώματα, τις γεύσεις, τις μυρωδιές, ούτε να ζήσουν τον έρωτα. Eκτός κι αν αποφασίσουν να απαρνηθούν την αθανασία τους και την πανταχού παρουσία τους. Η ταινία πήρε το βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Kαννών 1987. 

30 Μαϊου εκδρομή στον Όσιο Ιωάννη το Ρώσο.

Ιερός Ναός Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερέτρια

Στις 30 Μαϊου, ημέρα Πέμπτη, ώρα 15:30.
Η ενορία μας πραγματοποιεί απογευματινό προσκύνημα στον Ιερό Ναό
Οσίου Ιωάννου του Ρώσου που βρίσκεται στο Προκόπι Βορείου Ευβοίας.
Θα έχουμε την ευλογία να τελέσουμε την Ιερά Παράκληση του Οσίου,
θα ακούσουμε θαύματα από τον ιερέα του προσκυνήματος.
Τέλος θα απολαύσουμε ένα περίπατο στο όμορφο χωριό πίνοντας έναν καφέ
και ξεφεύγοντας με ωφέλιμο τρόπο από τις δυσκολίες της καθημερινότητας,
γεμίζοντας ταυτόχρονα τις μπαταρίες της πνευματικής ζωής.
τιμή εισιτηρίου 10€

Στις 27 Ιουνίου,ημέρα Πέμπτη 6:00 π.μ. ιερό προσκύνημα στην Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου.στην Αγιά Ανατολής.

Αναχώρηση από Ι.Ν. Παναγίας Παραβουνιώτισσας.
τιμή εισιτηρίου:20 ευρώ

Το Μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου βρίσκεται τριάμισι χιλιόμετρα δυτικά του χωριού Ανατολή, σε υψόμετρο 1100 μέτρων στον ορεινό όγκο Κισσάβου (Όσσας). Κτίστηκε από τον Άγιο Δαμιανό τον εκ Κισσάβου το 1550 μ.Χ., ο οποίος οργάνωσε και την κοινοβιακή μοναστική αδελφότητα που ήκμαζε μέχρι πριν από τον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατόπιν το Μοναστήρι ερημώθηκε.
Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Πρόσκληση για σεμινάρια στην Ερέτρια


Την Δευτέρα 20/5/2013 και ώρα 19.00 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Ερέτριας συνεχίζοντα τα σεμινάρια της πυροσβεστικής Χαλκίδας.

Ερέτρια : Δημοτικός Υπάλληλος ηχογραφεί τις συνομιλίες του με κατοίκους

Ο Δημοτικός υπάλληλος  Κ.Ε. της Ερέτριας ηχογραφεί τις συνομιλίες με κατοίκους της περιοχής, τους οποίους απειλεί κιόλας ότι θα βγάλει στον αέρα.
 
Αυτό γίνεται όταν υπάρχουν ερωτήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την Δημοτική Αρχή οι πολίτες.

Χαμός στα Αστυνομικά Τμήματα. Πολίτες υπογράφουν αιτήσεις άρνησης δωρεάς οργάνων

Μεγάλη προσέλευση παρατηρείται στα Αστυνομικά Τμήματα από πολίτες που υπογράφουν συγκεκριμένη φόρμα υπεύθυνης δήλωσης, σύμφωνα με την οποία αρνούνται να γίνουν δωρητές οργάνων, υπό τις συνθήκες που επιβάλει ο νέος Νόμος.
Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Ερέτριας για την άνοδο στη Β‘ ΕΣΚΑΣΕ της ομάδας μπάσκετ «ERETRIA B.C»

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή, τη διοίκηση και τους παράγοντες της ομάδας μπάσκετ ERETRIA B.C καθώς κατάφεραν, μέσα στον ένα χρόνο από την ίδρυσή της, όχι μόνο να κατακτήσουν το τρόπαιο αλλά και να ανέβουν κατηγορία από τη Γ’ στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Ένωση Σωματείων Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας).
Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μήνυμα του δημάρχου Ερέτριας Βασίλειου Βελέντζα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκίνησαν και όσο φτάνει στο τέλος της η πλέον κοπιώδης σχολική χρονιά για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, τόσο κορυφώνεται το άγχος και η αγωνία των μαθητών και των οικογενειών τους.
Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Εορτάσθηκε στο Δήμο Ερέτριας, η επέτειος ευρέσεως της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Παραβουνιώτισσας

Με κατάνυξη εορτάσθηκε στο Δήμο Ερέτριας, η επέτειος ευρέσεως της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Παραβουνιώτισσας, η οποία μεταφέρθηκε πριν από 90 χρόνια, από την Μικρά Ασία, στην Ερέτρια.

«Ανοιχτές πόρτες 2013″ στο οινοποιείο Λύκος

Το οινοποιείο Λύκος  ανοίγει τις πόρτες του στις 25 & 26 Μαΐου και σας προσκαλεί σε ένα μεθυστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων.
Ξενάγηση στον χώρο παραγωγής, στο κελάρι, στην κάβα και γευστική δοκιμή των κρασιών είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο οινοποιείο μας.
Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Δωρεάν εξετάση για τον καρκίνο του μαστού στην Ερέτρια

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής «Κ. Κανάρης».

Το Γυμνάσιο Ερέτριας διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση oμιλία με θέμα: «Nέες Tεχνολογίες και Κοινωνικά Δίκτυα

Ομιλία – Ανοιχτή συζήτηση

Συγκλονιστικός 16χρονος μαθητής, τα "χώνει" σε πολιτικούς και ΜΜΕ!

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η συγκλονιστική επιστολή ενός 16χρονου αριστούχου μαθητή που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο Facebook.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά αφορμή για να την γράψει στάθηκε η απεργία των καθηγητών μέσα στην εξεταστική περίοδο, ενώ στρέφη τα βέλη του κατά των πολιτικών και των ΜΜΕ.

Προσεχώς το επίδομα τέκνων

Με καθυστέρηση έξι μηνών αναμένεται να ξεκινήσει εντός των επομένων ημερών η καταβολή του ενιαίου επιδόματος τέκνων - ύψους 40 ευρώ τον μήνα - και του ειδικού επιδόματος σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες από τον ΟΓΑ σε περίπου 400.000 οικογένειες.
Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Καλλιτεχνικός Σύλλογος Αμαρύνθου

Η χορωδία Αμαρύνθου Εύβοιας , που ανήκει στον Καλλιτεχνικό Σύλλογο Αμαρύνθου , όπως εμφανίσθηκε την 2η ημέρα του 5ου φεστιβάλ χορωδιών που οργανώθηκε από την ομοσπονδία πολιτιστικών συλλόγων Εύβοιας στην αίθουσα της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας , στη Χαλκίδα την Κυριακή 12 Μαϊου 2013.

Δεν θύμιζε σε τίποτα τα παλιά χρόνια!


Λίγοι, αλλά πιστοί στο έθιμο του πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής, στην Αγιά στο Γυμνό της Εύβοιας, αλλά δεν θύμιζε σε τίποτα τα παλιά χρόνια, που ο κόσμος της γύρω περιοχής περίμενε πως και πως την ημέρα αυτή, να Εκκλησιαστεί βέβαια, αλλά και να γλεντήσει ως αργά το βράδυ, αφού υπήρχαν αυτοσχέδιες ταβέρνες με ψητά αλλά και με ορχήστρες.

Με επιτυχία και η δεύτερη μέρα του 5ου φεστιβάλ χορωδιών


Η νεανική χορωδία και μαντολινάτα της σχολής του Αγίου Παντελεήμονα, έκλεψε σήμερα την παράσταση, στην δεύτερη και τελευταία μέρα του 5ου φεστιβάλ χορωδιών, που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Χαλκίδας, αφού εκτός προγράμματος είπε αρκετά και αγαπημένα τραγούδια ξεσηκώνοντας το κοινό, που συμμετείχε και χειροκροτούσε ρυθμικά τα τραγούδια.

Ομιλία στο πλαίσιο της δραστηριότητας του Συλλόγου Κ.ΚΑΝΑΡΗΣ με θέμα “Τα Λαογραφικά Μουσεία έκφραση του Λαϊκού πολιτισμού”

Με την ευκαιρία της Διεθνούς ημέρας Μουσείων τον Μάϊο κάθε χρόνο,στο πλαίσιο της δραστηριότητας του Συλλόγου Κ.ΚΑΝΑΡΗΣ για την δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου στην Ερέτρια,θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαϊου καί ώρα 6μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου ομιλία με θέμα  ”Τα Λαογραφικά Μουσεία έκφραση του Λαϊκού πολιτισμού” από τον Δρα Γεώργιο Αικατερινίδη, τ.Διευθυντή Ερευνών λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Οι Θεατρική ομάδα “Ερέτες” παρουσιάζει την θεατρική παράσταση “Κατά τα’ άλλα είμαστε πολύ ευτυχείς”


Οι Ερέτες συνεχίζοντας το ταξίδι τους στον κόσμο του θεάτρου, παρουσιάζουν τέσσερα μονόπρακτα του Κώστα Μουρσελά, στην θεατρική παράσταση με τίτλο “Κατά τα’ άλλα είμαστε πολύ ευτυχείς” , σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Παπανάγνου.
Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ερέτρια-Ληλάντιο: Ποιος θα σηκώσει τη δεύτερη κούπα;

Ο τελικός του πρωταθλήματος  Νέων της ΕΠΣΕ θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαϊου (ώρα 6) στο γήπεδο της Λίμνης με αντιπαλες τις ομάδες της Ερέτριας και του Ληλαντίου.
Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Διεθνή Διάσκεψη στην Ερέτρια από το Νορβηγικό Ινστιτούτο της Αθήνας

ΕΡΕΤΡΙΑ 12-14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013
 
Το Νορβηγικό Ινστιτούτο της Αθήνας σε συνεργασία με την 11η Εφορία Προιστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, και με την 23 Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων του Ελληνικού Υπουργείου Παιδίας Θ.Π.Α., προσκαλεί όλους τους συναδέλφους αρχαιολόγους που εργάζονται στην Εύβοια, όπως ακόμα και εκείνους των οποίων η έρευνα συνδέεται με κάποιον τρόπο με το νησί, να συμμετάσχουν στην επιστημονική συνεδρίαση πάνω στην Αρχαιολογία της Εύβοιας, με θέμα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας “Κ. Κανάρης” θα πραγματοποιήσει ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού

Ανακοίνωση
 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας “Κ. Κανάρης” σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 15/5/2013 και από τις 11:00 το πρωί στο κτίριο του Συλλόγου (έναντι Ι.Ν. Παραβουνιώτισσας) ο Dr. Νικόλαος Γ. Κελέσης MD, PhD, ASCRS, SSAT, Ειδικός Χειρούργος θα πραγματοποιήσει προσωπική ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού “Ο καρκίνος του μαστού στις γυναίκες σήμερα“ και δωρεάν προαιρετική εξέταση.

Πρόσκληση για την ετήσια πανήγυρη της Παναγίας Παραβουνιώτισσας

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην ξεχωριστή για την ενορία μας ημέρα μνήμης ευρέσεως της ιεράς εικόνος Παναγίας Παραβουνιώτισσας η οποία μεταφέρθηκε από τους προγόνους μας εκ της Μικράς Ασίας στην Ερέτρια πριν 90 έτη.
Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

"Λαβράκια" Έπιασε η Ο.Π.Κ.Ε. σε Χαλκίδα και Ερέτρια

Συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ (7/5/13) στη Χαλκίδα και στην Ερέτρια, από αστυνομικούς των Β΄ και Δ΄ Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ο.Π.Κ.Ε της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 45χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή.

Ναυταθλητικός Όμιλος Ερέτριας

Αυτό το Σάββατο 11 Μαΐου σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την απονομή των πρώτων διπλωμάτων της σχολής Ανοικτής Θάλασσας του NAOE.

"Θα έρθει το ψευτορωμαίικο μην το πιστέψετε"

Νομοσχέδιο  που θα φιμώσει οποιονδήποτε λέει τα αυτονόητα, ή μιλά με κοινή λογική που προβλέπει πρόστιμο 20.000 ευρώ, έξι χρόνια φυλάκιση, αλλά και τιμωρία της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων, έχει σαν στόχο να προστατεύσει τους αλλοδαπούς και να κάνει πλέον τους Έλληνες, "μουγγούς" στην ίδια τους τη χώρα.
Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Η Ερέτρια γίνεται πιο φιλική για τους πολίτες

H Ερέτρια γίνεται μία πόλη φιλική προς του πολίτες της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες της το Καλοκαίρι.
Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Τα παιδιά ξεφάντωσαν στην Πασχαλινή παιδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην Ερέτρια

Oρισμένα σημεία από τον απολογισμό του pamebolta.gr για την Πασχαλινή παιδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην Ερέτρια:
«Το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2013 μια Πασχαλινή έκπληξη περίμενε τους μικρούς μας φίλους στη κεντρική πλατεία της Ερέτριας.

Τραυματίστηκε σοβαρά, από αυτοσχέδιο βεγγαλικό, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, στην περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λαμία, 05 Μαΐου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τραυματίστηκε σοβαρά, από αυτοσχέδιο βεγγαλικό, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, στην περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας
Σήμερα (05-05-2013) και ώρα 11:00’ το πρωί στην περιοχή Νησί Των Ονείρων Ερέτριας Ευβοίας, τραυματίσθηκε σοβαρά ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας από αυτοσχέδιο βεγγαλικό.
Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Άγρια ληστεία στην Ερέτρια

Μια εφιαλτική ληστεία σημειώθηκε στις 8.30 σήμερα το πρωί στον Mαλακώντα Eρέτριας. Tέσσερις ένοπλοι ακινητοποίησαν λευκό φορτηγάκι γνωστής αντιπροσωπείας τσιγάρων της Xαλκίδας και με την απειλή των όπλων κατέβασαν κάτω τον οδηγό.

Πασχαλινή παιδική εκδήλωση του pamebolta.gr στην Ερέτρια

H παρέα του http://www.pamebolta.gr υπό την αιγίδα του Δήμου Ερέτριας περιμένει όλους τους μικρούς της φίλους, το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2013 στην Κεντρική Πλατεία της Ερέτριας σε ένα μοναδικό πάρτυ με θέμα το Πάσχα.

Εξιχνίαση θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος με παράσυρση πεζού και εγκατάλειψη στην περιοχή Μαλακώντα Ερέτριας Ευβοίας

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λαμία, 02 Μαΐου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνίαση θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος με παράσυρση πεζού και εγκατάλειψη στην περιοχή Μαλακώντα Ερέτριας Ευβοίας

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

3ος Αγώνας Καθαρισμού Βυθού & Ακτής - Λιμάνι ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Αγωνιζόμαστε Καθαρίζοντας τον Βυθό και την Ακτή στο λιμάνι της Ερέτριας και συμμετέχουμε ενεργά για ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Δυο ομάδες δράσεις, μια ομάδα επιφανείας- ακτογραμμής και μια ομάδα βυθού με δύτες.

Στον τελικό των Νέων η Ερέτρια

Με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, η ομάδα Νέων της  Ερέτριας πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος Νέων που θα γίνει φέτος στη Λίμνη και θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Ληλαντίου.

Στην Ερέτρια τα σεμινάρια διαιτησίας

Από την Κ.Ε.Δ./ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και ο τόπος που θα πραγματοποιηθούν τα σεμινάρια προεπιλογής διαιτητών, παρατηρητών και εκπαιδευτών, αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Mήνυμα του δημάρχου Ερέτριας Βασίλειου Βελέντζα για την Ανάσταση

Αυτές τις Άγιες Μέρες, εκτός από τις τυπικές ανταλλαγές ευχών, τα σχέδια για το εορταστικό τραπέζι και τις κοινωνικές μας επισκέψεις, ας βρούμε χρόνο για να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας και να αγωνιστούμε για την πατρίδα μας, τα παιδιά μας, τον συνάνθρωπό μας.

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.