Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

"ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ"

Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Μέδουσα στην Ερέτρια και διοργανώνεται από τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών "Η Μέδουσα".
Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Καλοκαιρινή απόδραση από το Σύλλογο Τριτέκνων Ευβοίας

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ευβοίας, θα πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή εκδήλωση του, την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Holidays in Evia Resort στην Ερέτρια.
Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Α.Ο Όλυμπος Γυμνού καλοκαιρινή χοροεσπερίδα



Την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο ανοιχτό γήπεδο Μπάσκετ της Γυμνού, ο Αθλητικός Όμιλος Όλυμπος Γυμνού διοργανώνει την καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του.

Την Ερέτρια επισκέφθηκε ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν

 

Επίσκεψη στο Δήμο Ερέτριας πραγματοποίησε ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν κ. Rahman Mustafayev. Ο κ. Mustafayev συναντήθηκε με το δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα καθώς και με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Συζήτηση για την διαχείριση απορριμμάτων στην Ερέτρια

Ο ΠΕ.ΣΥ.Ε. «ΑΧΙΝΟΣ»    σας προσκαλεί την Τρίτη 25 – Ιουνίου – 2013 και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Ερέτριας (ύδρευση), με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο μας, ενόψει καλοκαιρινής περιόδου και την συζήτηση μεταξύ των φορέων, για εξεύρεση τρόπων αντιμετώπισής τους.
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Ερέτριας

Το Σάββατο 22 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ερέτριας θα βρεθεί στις Βρυξέλλες, για την υπογραφή του Συμφώνου των Δημάρχων.
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Αποχαιρετισμός της σχολικής χρονιάς με γιορτή από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013. Το ρολόι στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας δείχνει 18:30 μ.μ. Η αίθουσα πλημμυρισμένη από χαρούμενες παιδικές φωνές υποδέχεται τους γονείς τους, τους δασκάλους τους αλλά και τους υπόλοιπους καλεσμένους για να ξεκινήσει η αποχαιρετιστήρια γιορτή – αφιέρωμα για το τρέχον σχολικό έτος 2012 – 2013.

Η Αντιγόνη του Σοφοκλή στο Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας


Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και του Λυκείου Ερέτριας σας καλούν το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2013, στις 9 μμ, σε ένα ταξίδι στο οποίο η Σοφοκλέους «Αντιγόνη» θα συναντήσει το Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας, με τις νότες της μουσικής να τη συντροφεύουν.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του Γυμνασίου Γυμνού)

 
Η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ερέτριας
προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την
εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του Γυμνασίου Γυμνού.

Ο Ολυμπος ...ψήλωσε με τους "μικρούς"



Στην κορυφή έφεραν τον Ολυμπο οι παίχτες της ομάδας Παμπαίδων. Στο χθεσινό τελικό η ομάδα του Γυμνού κέρδισε στα πέναλτι την αντίστοιχη της Νεάπολης και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Εύβοιας στην κατηγορία τους.

Μουσική βραδιά λήξης της σχολικής χρονιάς του Γυμνασίου Ερέτριας


Μουσική βραδιά λήξης της σχολικής χρονιάς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, η γιορτή του Γυμνασίου Ερέτριας για τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε δύο μεγάλες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής και ποίησης, το Μάνο Χατζιδάκι και το Νίκο Γκάτσο.
Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Πρόσκληση εκπαιδευτικών και μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Ερέτριας

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και του Λυκείου Ερέτριας σας καλούν το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2013, στις 21:00, σε ένα ταξίδι στο οποίο η Σοφοκλέους «Αντιγόνη» θα συναντήσει το Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας, με τις νότες της μουσικής να τη συντροφεύουν.
Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ολυμπος και Νεάπολη στον τελικό Παμπαίδων


Ο Ολυμπος Γυμνού και η Νεάπολη θ' αναμετρηθούν στον τελικό του πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΠΣΕ που θα γίνει την Τετάρτη στο Στάδιο Χαλκίδας (ώρα 6.45)

Η ιστοσελίδα μας paravouniotissa.gr γέννησε νέο blog,το όνομα αυτού ΝΕΩΝ ΝΑΟΣ.


Φίλοι μου ευλογημένοι, με την χάρη του Θεού δημιουργήσαμε ένα νέο blog το οποίο θα διαχειρίζεται η ομάδα του paravouniotissa.gr.
Απαντάει στο όνομα ΝΕΩΝ ΝΑΟΣ .Από την ονομασία του διαφαίνεται ο σκοπός της δημιουργίας του.

Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας

 
Αυτή την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013, ξεκινάμε τις θερινές μας προβολές στο προαύλιο του Γυμνασίου Ερέτριας με την πιο κλασική ταινία τρόμου - μυστηρίου σκηνοθετημένη από τον Alfred Hitchcock, σε σενάριο του Joseph Stefano. Βασισμένη σε νουβ...έλα του Robert Bloch.

Νέοι εκπαιδευτές Διαιτησίας στο σεμινάριο στην Ερέτρια


Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται οι επιτυχόντες νέοι εκπαιδευτές των γραπτών εξετάσεων του σεμιναρίου προεπιλογής διαιτητών, 2013-2014, που διεξάγεται στην Ερέτρια.
Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ” αριθμ. ΣΟΧ 1 2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Υδατοδρόμια σε Ερέτρια και Αταλάντη από τη Hellenic Seaplanes


Πράσινο φως από το Δήμο Ερέτριας και το Δήμο Λοκρών για δημιουργία υδατοδρομίων από τη Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας ΑΕ σε Ερέτρια και Αταλάντη. Η εταιρεία έχει ως στόχο τα 100 υδατοδρόμια μέχρι το τέλος του 2013 και άλλα τόσα το 2014
Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

O δήμαρχος Ερέτριας στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία, παραβρέθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 o δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας.  Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η έγκριση ενός σχεδίου δράσης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Αμάρυνθος: καθαρισμός ακτών


Στον καθαρισμό των ακτών της Αμαρύνθου προχώρησαν οι εθελοντές του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αμαρύνθου σε συνεργασία με το Δήμο Ερέτριας. 

Καλοκαιρινό Πάρτυ Γυμνασίου Ερέτριας


Την Κυριακή 16/6 το Γυμνάσιο Ερέτριας θα πραγματοποιησει το τελευταίο πάρτυ για το σχολικό έτος 2012-2013... Θα ειναι ξεχωριστό από τα υπόλοιπα με πολύ κέφι και oriental show από την συμμαθήτρια μας και φίλη μας Ζωη Αντωνίου...Με μουσική που θα μας ταξιδέψει από τον dj Αντώνη Μιχαήλ...
Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ!

Όσοι ψωνίζετε "παγωτά" από περίπτερα και super market, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο. Όλες οι εταιρείες κοροϊδεύουν τους καταναλωτές κανονικά. Μιλάμε για μεγάλη απάτη...
Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Σεμινάρια προεπιλογής 2013-14: Ραντεβού στην Ερέτρια για διαιτητές Γ΄-Δ΄ Εθνικής…

 
Το ετήσιο σεμινάριο για τους διαιτητές Γ΄ και Δ΄εθνικής κατηγορίας των Ε.Π.Σ. Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Κορινθίας, Λέσβου, Πειραιά, Σάμου και Χίου, θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια Εύβοιας (ξενοδοχείο NEGROPONTE) στις 10/6/2013. Το σεμινάριο για τους διαιτητές Γ΄ και Δ΄ κατηγορίας των Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Ρεθύμνου, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χανίων θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια Εύβοιας (ξενοδοχείο NEGROPONTE) στις 11/6/2013.   
Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Θεατρική παράσταση στην Ερέτρια


Το Θεατρικό Εργαστήρι Κύκλος Αμαρύνθου ξεκινά την καλοκαιρινή διαδρομή του με το έργο:  «Η παράξενη νύχτα» της Ζωής Βαλάση.Είναι ένα έργο για παιδιά, μια ποιητική αλληγορία με πρόζα, παντομίμα, μουσικήκαι χορό, όπου μέσα σε μια νύχτα συμβαίνουν πολλά και διάφορα.

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οικολόγου Συλλόγου “Αμαρύνθια 2013″

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΑΜΑΡΥΝΘΙΑ 2013″

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρύνθου προσκαλεί για τον Καθαρισμό των Ακτών της περιοχής

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος σας καλεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 09.00 π.μ. στον προάυλιο χώρο του Δημαρχείου Αμαρύνθου για να προχωρήσουμε σε καθαρισμό των ακτών της περιοχής μας.
Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Συγκροτήθηκε η επιτροπή λαϊκών Αγορών Δήμου Ερέτριας

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερετρίας συγκροτήθηκε η Επιτροπή Λαϊκων Αγορών Δήμου Ερέτριας, αποτελούμενη από τα εξής μέλη:
Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΛΑΜΨΗ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ!


Αποθεωτική υποδοχή για τους Βετεράνους του Ολυμπιακού μας στην πόλη και μεγάλη νίκη με 7-2 στο φιλικό.

Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας

Ξεκίνησε το αποχετευτικό Ερέτριας

Eκτενές ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδος για το αποχετευτικό δίκτυο της Αμαρύνθου (που έχει ήδη ξεκινήσει) και της Ερέτριας που πρόκειται άμεσα να δημοπρατηθεί.

 

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.