Φυσικό λιποδιαλυτικό: Φτιάξτε το μόνοι σας σε λίγα λεπτά και ξεχάστε τα περιττά κιλά


Αποτοξίνωση τώρα με το πιο εύκολο και γευστικό ρόφημα…
Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά λιποδιαλυτικά προϊόντα που υπόσχονται απώλεια λίπους και κιλών. Εάν θέλετε να αδυνατίσετε με πιο φυσικό και οικονομικό τρόπο, δοκιμάστε το γευστικό ρόφημα από μέλι, κανέλα και λεμόνι, που αποτελείται από 3 ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά της φύσης.
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ερέτρια: Φρικτός θάνατος ηλικιωμένης από άγρια σκυλιά

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχτηκε χθες το απόγευμα στην Ερέτρια, στην τοποθεσία «Μύλοι», όπου μια 76χρονη κάτοικος βρέθηκε νεκρή σε οικόπεδο στο οποίο είχε πάει για να μαζέψει χόρτα.
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

29ο Καρναβάλι Αμαρύνθου Δήμου Ερέτριας



Οι αποκριές έφτασαν !!!

3 ήμερο κεφιού με παιχνίδια, μουσική και εδέσματα από το Δήμο Ερέτριας ...

1η Μαρτίου στο ορεινό χωριό Γυμνό με ...γαϊτανάκι, χορό, κρασί, μουσική.

2 Μαρτίου πάμε. παραλία !!! Φορέστε το πιο φωτεινό χαμόγελό σας, αυτοσχεδιάστε ενδυματολογικά και ελάτε να ξεφαντώσουμε στο 29ο Καρναβάλι Αμαρύνθου δίπλα στη θάλασσα.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Eretria BC


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Ερέτριας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην χοροσπερίδα που διοργανώσαμε μαζί με τον Απόλλων Ερετρίας κ την Γυναικεία ομάδα του Απόλλων.
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Όλοι μαζί για την Κεφαλλονιά



Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 11:οο π.μ
Συγκεντρώνουμε:
Τρόφιμα μακράς διάρκειας/ΞηράΤροφή
Γάλα - Χυμούς - Νερά Είδη ατομικής υγιεινής & βρεφικά Είδη Κουβέρτες (σε καλή κατάσταση)
Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δήμος Ερέτριας συμμετέχει στο πρόγραμμα για παροχή δωρεάν Wi – Fi στους πολίτες


O Δήμος Ερέτριας συμμετέχει στο πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων για την παροχή δωρεάν σύνδεσης Wi-Fi  στους πολίτες.

Αμάρυνθος: Μπήκε στο σπίτι και ο σπαραγμός του ξεσήκωσε τη γειτονιά - ''Δεν ήθελα να το ζήσω αυτό στη ζωή μου''!


Τα δάκρυα και τα λόγια του, συντάραξαν ακόμα και τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σπίτι στην Αμάρυνθο...
Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο “Κανάρης” Πάει Θέατρο!

FILARGIROS_AA07979

Ο Π.Σ. Κ.ΚΑΝΑΡΗΣ σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 23-Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Εθνικό Θέατρο για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση Ο ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ με τον Γιάννη Μπέζο.Τιμή εισητηρίου 25,00Ε,τηλέφωνα επικοινωνίας 6977231329 Κα Αρβανίτη Ελένη και 6981062786 Κα Κακαβά Αναστασία

Αποκριάτικος χορός για τα παιδιά

apokries3
ΤΡΕΛΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ και του 2ου δημοτικου .

Συμπαράσταση στους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς

kefalonia2

Συμπραξη αγάπης και αλληλεγγύης απο συλλόγους, φορείς και Εκκλησίες της Ερέτριας προς τους πληγέντες του Εγγέλαδου στην Κεφαλλονιά.Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου συγκεντρώνουμε κουβέρτες και τρόφιμα μεγάλης διάρκειας ωστε να σταλούν ως βοήθεια.
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ανδρέας Ζαμπέτας - Σύμβουλος διοικητικού συμβουλίου Μέδουσας



Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες στα μέσα μαζικής δικτύωσης για προτάσεις, ιδεές και ονομασίες, θα σας πω την αποψή μου και δεν πρόκειται να επανέλθω, γιατί η πραγματική ζωή είναι έξω στην κοινωνία και όχι μπροστά σε έναν υπολογιστή που δημιουργεί μία εικονική πραγματικότητα.
Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ερέτρια: Βρήκε νεκρή την γειτόνισσα του-Θρήνος για 40χρονη γυναίκα!


Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα στην Ερέτρια. Η άτυχη γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες. Μάλιστα δεν απαντούσε και στο κινητό της. 
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η πρώτη συνάντηση της «Δημοτικής Κίνησης Ενεργών Πολιτών»


Την Κυριακή 9-2-2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με πολλά αισιόδοξα μηνύματα, για το μέλλον, η πρώτη συνάντηση της «Δημοτικής Κίνησης Ενεργών Πολιτών» (ΔΗ.Κ.Ε.Π), του Καλλικρατικού Δήμου Ερέτριας.

Εκλογές 2014:Συνεχίζει δυναμικά ο Φατούσης για το Δήμο Ερέτριας


Όσο πλησιάζει ο καιρός τόσο πιο πολύ συσπειρώνεται ο κόσμος του Καλλικρατικού Δημου της Ερέτριας που βλέπει στο πρόσωπο του Ναυάρχου ε.α Νίκου Φατούση τον άνθρωπο που θα μπορούσε να διοικήσει το δήμο και να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του.
 
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Αμάρυνθος: Χαροπαλεύει 28χρονο παλικάρι ύστερα από τροχαίο!

Το τροχαίο έγινε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Αμαρύνθου. 
Το άτυχο παλικάρι επέστρεφε στο σπίτι του με την μηχανή του. Ξαφνικά κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 47χρονη γυναίκα. Η δύναμη της σύγκρουσης ήταν μεγάλη και είχε αποτέλεσμα το παλικάρι να πέσει με δύναμη στον δρόμο. 

Διάψευση της υποψηφιότητας Δενδρινού.

DENDRINOS

Διαψεύδει με γραπτή δήλωση του τα περι υποψηφιότητας του με το συνδυασμό της Αμφιτρίτης Αλημπατέ ο Κώστας Δενδρινός, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ερέτριας.

Σύλληψη 44χρονου για παραβίαση περιοριστικών όρων στην Ερέτρια

Συνελήφθη, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 27-01-2014 Διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
Σύλληψη
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Εγκαίνια του γηπέδου μπάσκετ στο Γυμνό

Στην τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου γηπέδου μπάσκετ, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Γυμνού, παραβρέθηκε, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας.

Νέος δημοτικός σύμβουλος ορκίσθηκε ο κ. Παναγιώτης Φουρμούζης

Νέος δημοτικός σύμβουλος, ορκίσθηκε, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014, ο κ. Παναγιώτης Φουρμούζης.
Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας

Φωτογραφία: Την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014 η Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας "Κ. Κανάρης" θα προβάλλουν την κλασσική ταινία "Becket" του Peter Glenville.

Βιογραφική, Ιστορική, Δραματική | Έγχρωμη | Διάρκεια: 148' 

Η προβολή θα γίνει στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Κ. Κανάρης" (έναντι Ι.Ν. Παραβουνιώτισσας)
Ώρα: 20:45 
Η είσοδος είναι ελεύθερη!
 
Την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014 η Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας "Κ. Κανάρης" θα προβάλλουν την κλασσική ταινία "Becket" του Peter Glenville.

Παράκληση και ομιλία με θέμα την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου στον Ι.Ν.Παναγίας Παραβουνιώτισσας

12/2/2014 ΟΜΙΛΙΑ...
 Στην Ενορία Παναγίας Παραβουνιώτισσας την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 16:00-18:00. Θα πραγματοποιηθεί παράκληση της Παναγιάς.
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ερέτρια: Συνέλαβαν έξι παράνομους Πακιστανούς


Γεμάτη παράνομους αλλοδαπούς και ειδικά Πακιστανούς είναι η Ερέτρια. Μόνο χθες το πρωί, άντρες της Δ΄ΟΠΚΕ συνέλαβαν έξι χωρίς έγγραφα παραμονής στη χώρα, ένας εκ των...
οποίων είχε στην κατοχή του λαθραίο καπνό.

Σόκ! Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ερέτρια με το σχολικό λεωφορείο

School-bus
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Εύβοιας η απόφαση επαγγελματία οδηγού, να κατεβάσει εξάχρονο παιδί  από σχολικό λεωφορείο το οποίο έφτασε 30 λεπτά νωρίτερα από την συμφωνημένη ώρα και να το αφήσει μόνο του στην ερημιά.

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρύνθου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρύνθου έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα  08:30 μ.μ. στην ταβέρνα “Όλυμπος” στο Γυμνού.
Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη 52χρονος υπήκοος Πακιστάν, για κατοχή λαθραίου καπνού στην Ερέτρια

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα
Συνελήφθη, χθες (03-02-2014) το μεσημέρι στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 52χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και παράβαση Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Α1 ΕΠΣΕ: Μόνη οδηγεί την κούρσα η Ερέτρια

 Η τεράδα της κορυφής στην Α1 ...έσπασε μετά την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής, με την Ερέτρια να παίρνει τα ηνία κερδίζοντας στοο ντέρμπι το Ολυμπιακό, ενώ την ίδια ώρα η Ιστιαία παραχωρούσε ισοπαλία στη συντοπίτισσα Ακαδημία.

Ανοιχτό Διεθνές Τουρνουά «Ερέτρια 2014»

 
ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - βλέπε σκακιστές - πριν πεινάσουν... κ.λπ. Πρόκειται για το Ανοιχτό Διεθνές Τουρνουά «Ερέτρια 2014», που όπως μας ενημερώνουν οι διοργανωτές θα διεξαχθεί στην παραθαλάσσια και ιστορική Ερέτρια, στην πανέμορφη Εύβοια, από τις 26 Αυγούστου έως 2 Σεπτέμβρη 2014! Εχει όμως σχέση και με τα κοντινά «σκακιστικά δρώμενα», μιας και ήδη κάθε Δευτέρα (από 27 Γενάρη έως και τον Ιούλη), ο ΑΣΟ Πετρούπολης «Δίας» διοργανώνει Τουρνουά Μπλιτς με διεθνή αξιολόγηση, οι νικητές των οποίων θα φιλοξενηθούν δωρεάν στην Ερέτρια! Επίσης, τα συνολικά χρηματικά έπαθλα ξεπερνούν τα 3.000 ευρώ - με τον 1ο νικητή να λάβει 1.000 ευρώ - ενώ το πακέτο συμμετοχής - για συμμετοχή στους αγώνες και διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στο Holidays in Evia*** για 7 διανυκτερεύσεις με πρωινό - είναι μόλις 196 ευρώ. Θα επανέλθουμε. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 21 Ιούλη και σχεδιάστε το ξεκίνημα για διακοπές και σκάκι! Πληροφορίες στο website των αγώνων www.eretria2014.org ή επικοινωνήστε στα τηλ.: 6938.326.161 και 26415.00112 (κ. Νίκο Καλέση).
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Σύλλογος Μακρυχωρίου


Ο Σύλλογος Μακρυχωρίου σας προσκαλεί στην έκτη κατά σειρά κοπή πίτας που διοργανώνει στο κέντρο "Συνάντηση" του Αργύρη στο Γυμνό, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00.

Χρήστος Μαωραΐτης: «Ένας κούκος άνοιξη δεν φέρνει» στον Όλυμπο


Τελικά είναι σοφότατη η παροιμία «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη» έτσι και ένας τερματοφύλακας σίγουρα από μόνος του δεν μπορεί να φέρει την ανάκαμψη στην ομάδα του όσο καλός και να είναι. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Όλυμπου Γυμνού Χρήστο Μωραΐτη, που πραγματικά καταβάλει τα μέγιστα κάτω από τα καρέ του ιστορικού Όλυμπου, δυστυχώς όμως η ομάδα της Γυμνού παραμένει κολλημένη στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.