Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Μαζεύοντας χρήματα για τη μελέτη του Αρχαίου Θεάτρου Ερετρίας!

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ TO ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
Μαζεύοντας χρήματα για τη μελέτη του Αρχαίου Θεάτρου Ερετρίας!

Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για να μαζευτούν χρήματα από πολίτες και φορείς, ώστε να χρηματοδοτηθεί η μελέτη Αναστήλωσης του Αρχαίου Θεάτ...
ρου της Ερέτριας.
 Στόχος είναι να μαζευτούν τα χρήματα αυτά όσο το δυνατό πιο σύντομα, ώστε να ολοκληρωθεί η μελέτη όσο πιο γρήγορα γίνεται, με σκοπό το έργο της Αναστήλωσης του Θεάτρου να ενταχθεί για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ μέσα στο 2012.
Το ΔΙΑΖΩΜΑ έχει δημιουργήσει για κάθε θέατρο ένα ξεχωριστό λογαριασμό, «έναν κουμπαρά», όπου κάθε πολίτης, ανάλογα με τις δυνατότητές του θα μπορεί να συνεισφέρει τον οβολό του για τη μελέτη, την ανασκαφή, τη συντήρηση, την αποκατάσταση και τη λειτουργική ένταξη των αρχαίων θεάτρων στην καθημερινότητά μας.

Το ίδιο έχει γίνει και για το Αρχαίο Θέατρο της Ερέτριας. Έχει ανοιχτεί ένας κουμπαράς και ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει.(πληροφορίες στο www.diazoma.gr)

Σας καλούμε να βοηθήσετε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με οποιοδήποτε ποσό μπορεί ο καθένας όσο μικρό και αν είναι, δεν έχει σημασία.

Σημασία έχει η συμμετοχή μας σε αυτή την προσπάθεια και έτσι θα έχουμε την ικανοποίηση να δούμε τα μεγάλα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει η συνένωση των μικρών μας δυνάμεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.