Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Η Βούλα μάγεψε τους Κύπριους με τις δημιουργίες της

Το κυπριακό γυναικείο περιοδικό Beu.com.cy μαγεύτηκε από το κατάστημα της Βούλας Πολυχρονοπούλου στον Μαλακώντα


Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: "Τελικά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις όταν είσαι διακοπές.
Βρεθήκαμε κάπου στη κεντρική Εύβοια και κοντά στη Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα 90 χιλιόμετρα από την Αθήνα και βρήκαμε ένα πολύ ωραίο κατάστημα, που μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση.
Το κατάστημα ονομάζεται Casa Deco. Αποφασίσαμε να σας το παρουσιάσουμε γιατί, δεν είχαμε την ευκαιρία, να ξαναδούμε κάτι τόσο όμορφο! Είχε μεγάλη πληθώρα από έπιπλα κήπου για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά εκείνο, που μας έκανε εντύπωση είναι: Χειροποίητα παραδοσιακά τραπέζια καφενείου διακοσμημένα με πλακάκια, γυάλινες χάντρες και γυαλί φιούζινγκ.

Είναι ιδιαίτερα εύχρηστα καθώς μπορούν να ομορφύνουν μια γωνιά στο εσωτερικό ή το εξωτερικό μέρος ενός σπιτιού. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια. Η βάση του τραπεζιού μπορεί να γίνει λευκή, πράσινη, μπλε και μαύρη ανάλογα με τις επιθυμίες σας.
Χειροποίητες λάμπες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου διακοσμημένες με γυάλινες χάντρες και κομματάκια από γυαλί, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φωτιστικό οροφής καθώς και σε γλάστρες ή παρτέρια κήπου διότι είναι στεγανές.
Μάλιστα αυτό, που μας είπε η ιδιοκτήτρια, είναι ότι το γυαλί μπορεί να διατεθεί σε όποιο χρώμα επιθυμεί ο πελάτης. Μπορείτε να επισκευθείτε και την ιστοσελίδα του καταστήματος στο casadeco.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.