Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυμα Δημάρχου Ερέτριας Β. Βελέντζα για την έναρξη της Σχολικής χρόνιας 2012-2013

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς:

«Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, τα σχολεία του δήμου Ερέτριας ανοίγουν για να υποδεχθούν, τη νέα σχολική χρονιά 2012 – 2013, τους μικρούς και μεγάλους μαθητές.
Τις τελευταίες ημέρες είχα διαδοχικές συναντήσεις με τους διευθυντές όλων των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ερέτριας. Εστιάσαμε στην αποκατάσταση των όποιων προβλημάτων συντήρησης των κτηριακών εγκαταστάσεων, στον εφοδιασμό των σχολείων με τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά λειτουργίας, καθώς και την εξασφάλιση της θέρμανσης των σχολικών μονάδων.


Εκτιμώ ότι και φέτος ο Δήμος μας θα παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ένα ευχάριστο περιβάλλον μάθησης στα παιδιά μας. Όμως καμία λύση δεν είναι αποτελεσματική χωρίς την επαγρύπνηση και τη συνεργασία όλων μας. Καλώ τον καθένα από εμάς, εκπαιδευτικοί, αιρετοί και γονείς, να έχουμε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας προκειμένου να επιτύχουμε αποτελεσματικότερη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων και να αντιμετωπίσουμε άμεσα τα προβλήματα που τυχόν προκύψουν. Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους και όλες μία χρονιά δημιουργική με υγεία, έμπνευση και πρόοδο. Στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας καλούμαστε να δείξουμε τη δύναμή μας και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με ένα χαμόγελο αισιοδοξίας. Καλή δύναμη και καλή πρόοδο σε όλους. 
                                                                                                                                                              
Ο Δήμαρχος Ερέτριας,
Βασίλειος Βελέντζας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.