Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Στρίμωξε σερβιτόρα μέσα στο ασανσέρ


ΘΥΜΑ σεξουαλικής παρενόχλησης σε ώρα εργασίας έπεσε 30χρονη πολύτεκνη μητέρα από την περιοχή της Αμαρύνθου. Ο υπεύθυνος συντήρησης του ξενοδοχείου της Ερέτριας όπου εργάζεται ως σερβιτό­ρα, την στρίμωξε στο ασανσέρ και της έκα­νε ερωτική επίθεση.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο. Η 30χρονη γυναίκα εργαζόταν κανονικά, όταν ξαφνικά την φώναξε ο 55χρονος συντηρητής και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Η ίδια αφηγήθηκε στη «Γνώ­μη» για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του δράστη:

Με φώναξε να πάω κοντά του και μόλις τον πλησίασα με άρπαξε από το χέρι και με στρίμωξε μέσα στο ασανσέρ. Πριν προ­λάβω να αντιδράσω και να καταλάβω τι συμβαίνει, με αγκάλιασε βίαια και προ­σπαθούσε να με φιλήσει.

Με κρατούσε σφιχτά για να μην μπορώ να κουνηθώ και μου έκανε ερωτική εξομο­λόγηση. Μου έλεγε πως είναι ερωτευμένος μαζί μου και με βλέπει στον ύπνο του! Τότε, άρχισα να ουρλιάζω κι αυτός φοβήθηκε.
Άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ και εγώ έφυγα τρέχοντας. Ακόμα δεν μπορώ να πι­στέψω τον εφιάλτη που έζησα. Αυτός ο άν­θρωπος θα μπορούσε ηλικιακά να είναι πα­τέρας μου.
Μέχρι τότε, είχαμε καλή συνεργασία και δεν είχε δώσει τέτοια σημάδια. Κατόπιν ...εορτής έμαθα ότι στο παρελθόν είχε πα­ρενοχλήσει σεξουαλικά άλλες δύο νεαρές γυναίκες».
Σοκαρισμένη η 30χρονη μητέρα ενημέ­ρωσε αμέσως το σύζυγο της, ο οποίος έτρε­ξε στο ξενοδοχείο για να βρει το δράστη. Εξοργισμένος από την αφήγηση της συ­ζύγου του, έπιασε τον 5 5χρονο και τον φι­λοδώρησε με μερικές μπουνιές. Την επόμενη μέρα, ο 55χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας για να υπο­βάλλει μήνυση για ξυλοδαρμό εναντίον του συζύγου της σερβιτόρας. Είχε προηγη­θεί, όμως, μήνυση της 30χρονης σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση και συ­νελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Η δίκη έγινε το επόμενο πρωί και ο 55χρο- νος εισέπραξε 8 μήνες φυλάκιση για προ­σβολή γεννετήσιας αξιοπρέπειας και 6 μή­νες για παράνομη βία. Η ποινή του συμ­ψηφίστηκε σε 11 μήνες φυλάκιση, ενώ δό­θηκε 3ετής αναστολή.

Στο μεταξύ, ο 55χρονος συνεχίζει να ερ­γάζεται ως υπεύθυνος συντήρησης του ξε­νοδοχείου. Η διοίκηση της επιχείρησης πε­ριορίστηκε στην αλλαγή βάρδιας της 30χρονης μητέρας, για να αποφευχθούν οι δυσάρεστες συναντήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.