Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πιάστηκαν στα πράσα διαρρήκτες στον νησί των ονείρων

Το νησί των ονείρων τα τελευταία χρόνια έχει πλήρως απαξιωθεί και υποβαθμιστεί καθώς δεν φυλάσσεται και είναι έρμαιο στις ορέξεις του καθενός.

Καιρό τώρα αποτελούσε κοινό μυστικό οτι λαθρομετανάστες και μικροπωλητές έμεναν παράνομα στα δωμάτια προκαλώντας πρόσθετες φθορές. Επιπλέον η ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατούσε σε συνδυασμό με την ερημιά, το έκανε ιδανικό μέρος για πράνομες δοσοληψίες και χρήση παράνομων ουσιών ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

Πριν λίγους μήνες συνελήφθει και “ποντικός” που έκλεβε τα κουφώματα απο τα bangalows, ο οποίος τα επεστρεψε, μετα απο κινητοποίηση δήμου και αστυνομίας.

Εχθές, Τεταρτη, 5/9 το βράδυ κατα τις 21:00 η δημοτική αστυνομία συνέλαβε άλλους δύο διαρρήκτες που εδώ και καιρό “έγδυναν” το νησί απο ότι του έχει απομείνει.Η λεία των 2 “ποντικών” ήταν μονάδες air condition και άλλα μεταλικά αντικείμενα που συνέλλεγαν και πουλούσαν.


Η δράση τους είχε ως εξής, κατα την διαρκεια της ημέρας με θράσος έμπαιναν στα δωμάτια και αποσύνδεαν τα aircondition και οτι άλλο μεταλικό έβαζαν στο μάτι και την νύχτα τα φόρτωναν σε φορτηγό χωρίς να γίνουν αντιληπτοί απο κανέναν.

Για κακή τους τύχη όμως κάποιοι τους είδαν και ειδοποίησαν αρχικά την δημοτική αστυνομία, η οποία και έδρασε άμεσα φτάνωντας στο σημείο και κάνοντας τους τσακωτούς “επι τω έργο”. Στην συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και συνέλαβε τους δύο δράστες διενεργόντας πρανάκριση για τον εντοπισμό και άλλων συνεργών ωστε να διαλέυκανθεί πλήρως η υπόθεση.
Ο αντιδήμαρχος Κος Γαρέφαλος μιλώντας αποκλειστικά στην eretriapress είπε πως είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για υποπτες κινήσεις και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή, ωστε να δράσουν όπως και έγινε με επιτυχία.

Οι δύο διαρρήκτες είναι Ελλήνες και κατοικούν μόνιμα στην περιοχή της Ερέτριας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι.

Αξίζουν πολλά ‘ευσημα στον αντιδήμαρχο Κο Γαρέφαλο και στην Δημοτική Αστυνομία της Ερέτριας που κατάφερε να βγάλει “λαβράκι” απαλλάσσοντας το νησί απο μια μεγάλη πληγή όπως ειναι οι λεηλασίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.