Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΕΤΡΙΑ - Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ 1-1: Έφυγε με βαθμό η Ιστιαία μέσα απ' την Ερέτρια

Μοιρασμένο ήταν το παιγνίδι μεταξύ Ερέτριας και Ιστιαίας που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο της Ερέτριας. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, όταν πέτυχαν και το γκολ, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα, αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης. 
Η ομάδα της Ερέτριας προηγήθηκε στο 42' με γκολ του Τόρα ,που έγραψε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι της Ιστιαίας μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν αρκετά νωρίς, με τον Τσολό στο 58' που έγραψε το 1-1.

Στην συνέχεια, οι παικτες της Ερέτριας πίεσαν για το νικητήριο τέρμα, χωρίς όμως να καταφέρουν τίποτα περισσότερο από την ισοπαλία. 

Διαιτητές: Βελέτζας, Φραντζή, Χατζηκαμαγιάννης

Ερέτρια: Μιτακίδης, Βλάχος, Λιατίπης, Βελαέτης, Φουρμούζης, Κοκκάλας (73 Μήτρου), Παριανός, Μαρινάκης, Τόρα, Ευθυμίου, Μεμάι

Ιστιαία: Παναγιωτόπουλος, Τριανταφύλλου Αθ, (89' Δαρζέντας), Βασιλείου (72 Μπαλαμούτης), Τριανταφύλλου Σπ, Ταμοφρόι, Στεργίου, Καλυβας (53' Τσολός), Δαρζέντας, Γοργομάτης, Γαβριήλ, Χρήστου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.