Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μεταβιβάσθηκε το τουριστικό περίπτερο του ΕΟΤ στο Δήμο Ερέτριας

Στην κυριότητα του Δήμου Ερέτριας μεταβιβάσθηκε το «Τουριστικό Περίπτερο Ερέτριας» του ΕΟΤ, τη διαχείριση του οποίου ασκούσε μέχρι πρότινος η Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων του Δημοσίου Α.Ε (ΕΤΑΔ Α.Ε).

Τα κτίσμα, που στεγάζει σήμερα το Δημαρχείο της Ερέτριας, καταλαμβάνει επιφάνεια 250 τμ και βρίσκεται σε οικόπεδο 2.479 τμ. Με ενέργειες του Δημάρχου Ερέτριας, μετά από απόφαση του υπουργού, το τουριστικό περίπτερο πέρασε στην κυριότητα του Δήμου και πριν από λίγες μέρες ο κ. Βελέντζας μετέβει στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε προκειμένου να παραλάβει το φάκελο μεταγραφής του ακινήτου.

«Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, όπου γίνεται λόγος για ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας ο Δήμος Ερέτριας όχι μόνο φροντίζει για την αξιοποίηση των ακινήτων του αλλά καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να αυξήσει την ακίνητη περιουσία του», επισημαίνει ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλειος Βελέντζας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην Τουριστικό Περίπτερο του ΕΟΤ είχε παραχωρηθεί κατά χρήση και εκμετάλλευση στο Δήμο Ερέτριας από το 1985 με σχετική απόφαση παραχώρησης του ΕΟΤ.

Επισημαίνεται ότι μέχρι το τέλος του έτους οι υπηρεσίες του Δήμου Ερέτριας που στεγάζονται στο εν λόγω ακίνητο, θα μεταφερθούν σε νέες εγκαταστάσεις και το πρώην Τουριστικό Περίπτερο θα ανακαινιστεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.