Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Συλλογή τροφίμων μια δράση του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ερετρίας

Επειδή μέρα με την μέρα ο αριθμός αυξάνεται.


Θέλουμε να σας ενημερώσουμε οτι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο Πρώτο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας, απο τις 8 το πρωί έως και τις 1 το μεσημέρι, θα μπορείτε να πηγαίνετε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να δοθεί βοήθεια στις οικογένειες του Δήμου που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. όχι μόνο κατά την περίοδο των εορτών , αλλά κάθε εβδομάδα.
Σε συνεργασία με τις ενορίες του Δήμου Ερέτριας , τον Σύλλογο Αγάπης και Αλληλεγγύης και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τα τρόφιμα αυτά θα μαζεύονται μια φορά την εβδομάδα και θα μοιράζονται στις οικογένειες αυτές!

Δυστυχώς ο αριθμός των ατόμων που χρειάζονται την βοήθεια μας έχει τριπλασιαστεί απο πέρσι, μιλάμε ήδη για πάνω απο 200 συμπολίτες μας.
Σε περίπτωση που γνωρίζετε οικογένειες που θέλουν βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του συλλόγου μας: 6980.834.208, τα στοιχεία της οποίας θα γνωρίζει μόνο η συντονιστική επιτροπή για την συλλογή τροφίμων.

Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα όταν μάθουμε να δίνουμε ο ένας το χέρι στον άλλο!

Εφόσον λοιπόν τα πάντα είναι ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ, ας μην μείνουμε απλοί θεατές, αλλά ας ξυπνήσουμε μέσα μας το ΦΙΛΟΤΙΜΟ για το οποίο τόσο περηφανευόμαστε σαν Ελληνες!
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.