Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ερέτρια: Οι δημότες αξιολογούν τις υπηρεσίες του δήμου


Η ασφάλεια, το οδικό δίκτυο, η καθαριότητας, το parking, το πράσινο και η ποιότητα των σχολικών υποδομών, είναι μεταξύ άλλων οι τομείς που καλούνται να αξιολογήσουν οι κάτοικοι του δήμους Ερέτριας.
Ο Δήμος Ερέτριας στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του πραγματοποιεί ειδική έρευνα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου  η έρευνα θα πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά σε όλα τα δημοτικά και κοινοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ερέτριας. Το ποσοτικό δείγμα θα επιλεγεί ανάλογα με τον πληθυσμό των διαμερισμάτων. Η «μίνι δημοσκόπηση»  αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο μήνες.

Οι πολίτες θα κληθούν να αξιολογήσουν τους εξής τομείς: Αίσθημα ασφάλειας στην πόλη , κατάσταση δρόμων/ πεζοδρομίων, ποιότητα καθαριότητας πόλης, κατάσταση παιδικών χαρών, διαθεσιμότητα κάδων ανακύκλωσης, διαθεσιμότητα θέσεων parking , ποιότητα πολιτιστικών εκδηλώσεων, ποιότητα χώρων άθλησης, ποιότητα παιδικών χαρών, επάρκεια εκτάσεων πράσινου, έκταση κοινόχρηστων χώρων, επάρκεια βρεφονηπιακών σταθμών, ποιότητα βρεφονηπιακών σταθμών, ποιότητα σχολικών κτηρίων, επάρκεια σχολικών κτηρίων, μέριμνα για άνεργους & μειονότητες, μέριμνα για ηλικιωμένους, ύδρευση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.