Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων στην Ερέτρια Ευβοίας

Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων στην Ερέτρια Ευβοίας
 
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα « MINI MARKET » ιδιοκτησίας του στερούταν νόμιμης άδειας λειτουργίας

 
Συνελήφθη, χθες (26-02-2013) το πρωί στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και για στέρηση νόμιμης άδειας λειτουργίας καταστήματος.
 
Ειδικότερα χθες το πρωί, σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί σε κατάστημα «ΜΙΝΙ-ΜΑΡΚΕΤ» στην Ερέτρια, ιδιοκτησίας του 57χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -124- πακέτα με λαθραία τσιγάρα διαφόρων μαρκών τα οποία ο ανωτέρω διέθετε προς πώληση. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε το κατάστημα δεν κατείχε τη νόμιμη άδεια λειτουργίας από την αρμόδια αρχή.
 
Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου δεν είχαν εισπραχθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί από το Ελληνικό Δημόσιο κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας .
 
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.