Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Aγιασμός στο νέο κτήριο του Δ.Ερέτριας & κοπή πίτας των εργαζομένων


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/2/2013
Αγιασμός στο νέο κτήριο που στεγάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου Ερέτριας (στην οδό Ευδήμου Κρατεμένους που βρίσκεται απέναντι από τον ΟΤΕ) τελέσθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013. Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίττα των εργαζομένων.

Ο Δήμαρχος Ερέτριας απευθυνόμενος στους εργαζόμενους υπογράμμισε ότι η μεταφορά του Δήμου, σε ιδιόκτητο κτήριο που ανακαινίσθηκε, παίζει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους δημότες.

Επίσης, αναφέρθηκε στις εργασίες ανακαίνισης του παραθαλάσσιου κτίσματος (που με ενέργειές του παραχωρήθηκε από την ΕΤΑΔ στο Δήμο Ερέτριας) οι οποίες θα ξεκινήσουν άμεσα και θα στεγάσουν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και το γραφείο δημάρχου. «Ο σκοπός της εργασίας όχι μόνο τους δημάρχου αλλά και των εργαζομένων είναι η εξυπηρέτηση και η επίλυση των προβλημάτων του πολίτη και δεν πρέπει να αποτελεί αυτοσκοπό η παρουσία μας στο δήμο», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Βελέντζας απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του Δήμου Ερέτριας, τους οποίους παρότρυνε να συνεχίσουν να εργάζονται με ζήλο.

Το φλουρί της πίτας έπεσε στον κ. Νίκο Μαυρέλη ο οποίος κέρδισε επιπλέον πέντε μέρες άδεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.