Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ερέτριας.

Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ερέτριας.
Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αμάρυνθο και την Ερέτρια. Το πρωί της 25ης Μαρτίου παρακολούθησε την πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στο ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, καθώς γιόρταζε η πολιούχος της πόλης της Αμαρύνθου, στην οποία χοροστάτησε ο επίσκοπος Πύργου κ.Ηλίας, από το Πατριαρχείο της Αντιοχείας.

Αμέσως μετά παρακολούθησε την πανηγυρική δοξολογία που τελέστηκε στο ναό του Αγ. Νικολάου και την επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων, στην κεντρική πλατεία της Ερέτριας. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κ. Ανέστη Πίσχινα, από εκπροσώπους της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των σχολείων και των συλλόγων.
Στις παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου, συμμετείχαν οι μαθητές από τα σχολεία όλων των βαθμίδων, μετά το πέρας των παρελάσεων μικροί μαθητές μέλη των πολιτιστικών συλλόγων, με παραδοσιακές φορεσιές, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.
Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αμάρυνθο και στις υπόλοιπες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι καθώς και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.