Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη 3 δραστών, για ληστεία σε ηλικιωμένο ζευγάρι στην οικία του, στην Αμάρυνθο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (11-03-2013) λίγο μετά τα μεσάνυχτα διέπραξαν ληστεία, σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού ημεδαπών στην οικία του, στην Αμάρυνθο Ευβοίας.
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 00:30΄ οι δύο από τους τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έθραυσαν με βαριοπούλα το τζάμι της κεντρικής εισόδου και εισήλθαν στην οικία του ζευγαριού, όπου με την απειλή μαχαιριών και άσκησης σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τον 82χρονο ιδιοκτήτη και την 81χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (4.800) ευρώ, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο του 82χρονου, με το κοντάκιο του οποίου τον χτύπησαν στο κεφάλι και ακολούθως διέφυγαν, μαζί με τον συνεργό τους που τους περίμενε στον προαύλιο χώρο της οικίας, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε τηλεφωνικά από γείτονες του ζευγαριού στην Αστυνομία και άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας και διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Ο 82χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.