Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο Βελέντζας «τελειώνει» τον Βαλκάνο από αντιδήμαρχο

Δεύτερο ενδοπαραταξιακό μέτωπο άνοιξε ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας. Μετά τον Μιλτιάδη Γιακουβάκη θέλει να «τελειώσει» και τον Τάσο Βαλκάνο από αντιδήμαρχο Ερέτριας.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Βασίλης Βελέντζας ζήτησε την άμεση παραίτηση του Τάσου Βαλκάνου. Αιτία ήταν η απόφαση του αντιδήμαρχου να ψηφίσει παρών στη αντικατάσταση του Γιακουβάκη στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΕ.

Ο Τάσος Βαλκάνος δεν φάνηκε ανακόλουθος και ψήφισε αυτό που είχε ψηφίσει και τις τρεις προηγούμενες φορές που τέθηκε θέμα διαγραφής του Γιακουβάκη από τη ΔΕΥΑΕ και από τη δημαρχιακή παράταξη.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του egnomi.gr, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να δηλώσει παραίτηση από αντιδήμαρχος, αφού θεωρεί ότι έκανε αυτό που οφείλουν να κάνουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι: Ψήφισε κατά συνείδηση.Θέμα Γιακουβάκη
Όσον αφορά το θέμα του ΔΣ της ΔΕΥΑΕ, κατά πλειοψηφία ορίστηκε νέο μέλος ο Βασίλης Πετράκης και αντιπρόεδρος ο Γιώργος Σμπιλίρης. Πάρθηκε, δηλαδή, η ίδια απόφαση που κρίθηκε ως ανυπόστατη από την Επιτροπή του άρθρου 152 για τυπικούς λόγους.
Σύμφωνα με την αντιπολίτευση όμως και η νέα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου…πάσχει. Για το λόγο αυτό απείχε από τη συνεδρίαση, εκτός του συμβούλου Δημήτρη Καρακατσάνη, που τελικά …έσωσε την παρτίδα για το δήμαρχο!

1 σχόλιο:

  1. Αφού λοιπόν άλλαξε και το ΔΣ της ΔΕΥΑΕ, καλορίζικο, οι νέοι σύμβουλοι τώρα, μπορούν να αποφασίσουν να κόψουν πια αυτό το χαράτσι του 80% για τα νέα έργα που κοντεύει να ξεπεράσει την 30ετία ενώ αρχικά προβλέφθηκε για 10χρόνια;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ!
    http://coucou.gr/2013/02/21/deya-prostheto-telos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.