Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Εξιχνιάσθηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε χθες το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αμάρυνθο Ευβοίας

Εξιχνιάσθηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε χθες το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αμάρυνθο Ευβοίας

Ταυτοποιήθηκε, ως ένας από τους δύο δράστες, 34χρονος υπήκοος F.Y.R.O.M., σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και Νομοθεσία περί όπλων
Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του 34χρονου δράστη σε τρεις (3) ακόμη ένοπλες ληστείες τραπεζών, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, στο Βασιλικό Ευβοίας και στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε χθες το πρωί, σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αμάρυνθο Ευβοίας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός από τους δύο δράστες. Πρόκειται για τον 34χρονο υπήκοο F.Y.R.O.M., ο οποίος συμμετείχε σε τρεις (3) ακόμη ένοπλες ληστείες τραπεζών, που διαπράχθηκαν τον περασμένο Ιούνιο στα Οινόφυτα Βοιωτίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Βασιλικό Ευβοίας και τον περασμένο Δεκέμβριο στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας.
Ειδικότερα χθες (19-03-2013) το πρωί, οι δύο δράστες μετέβησαν με δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αμάρυνθο Ευβοίας . Στη συνέχεια ο 34χρονος, φορώντας καπέλο τύπου τζόκεϊ και γυαλιά μυωπίας, εισήλθε στην τράπεζα και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε από δύο ταμεία του καταστήματος, το χρηματικό ποσό των (20.140) ευρώ. Ακολούθως επιβιβάσθηκε στη μοτοσικλέτα, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του, ο οποίος φορούσε κράνος και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από την συστηματική και μεθοδική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 34χρονου δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και Νομοθεσία περί όπλων.
Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου για ταυτοποίηση του συνεργού του 34χρονου και τον εντοπισμό των δραστών.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.