Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ξεκίνησαν οι εργασίες του «Δικτύου Αποχέτευσης Αμαρύνθου και Γυμνού»


Ξεκίνησε η υλοποίηση του «Δικτύου Αποχέτευσης Αμαρύνθου και Γυμνού» ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου με περιβαλλοντική σημασία και οικονομικές παραμέτρους για το Δήμο Ερέτριας.
Για κατασκευή του, εσωτερικού και εξωτερικού, οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης στην Αμάρυνθο και στο Γυμνό, απασχολούνται άνεργοι συμπολίτες μας από το Δήμο Ερέτριας. Ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας επισκέπτεται, κατά τη διάρκεια της ημέρας, αρκετές φορές το εργοτάξιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.

Το έργο αναμένεται να κοστίζει 7.643.555,45 ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και προβλέπεται να αποπερατωθεί σε 30 μήνες, συγκεκριμένα, μέχρι τις 30 Ιουλίου 2015.
Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη δημοπρατηθεί και το εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων, του οποίου η χρηματοδότηση θα γίνει από το ΕΣΠΑ. Αναμένεται να γίνει η αξιολόγηση των προσφορών που έχουν κατατεθεί και στη συνέχεια η υπογραφή της σχετικής σύμβασης υλοποίησης με τον ανάδοχο που θα προκύψει. Το κόστος του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης και Εγκατάστασης Εργοστασίου Επεξεργασίας Λυμάτων οικισμών Αμαρύνθου και Γυμνού» υπολογίζεται ότι θα κοστίζει συνολικά 17.510.362,97 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.