Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Φωτιά στην Μαγούλα σε σκουπιδότοπο!

IMG_9241
Απόψε το βράδυ 16-4-2013 φωτιά ξέσπασε σε σκουπιδότοπο στην περιοχή της Μαγούλας Ερέτριας, άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής, του Δήμου και των εθελοντών πυροσβεστών ΕΔΔΑΚΟΔ που έφτασαν και πρώτοι στο σημείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων εχθές το βράδυ άγνωστοι προσέγγισαν τον χώρο με νταλίκα και άδειασαν υλικά απο κατεδάφιση καθώς και πολλά κλαδιά και ξερά χόρτα. Μόλις έπεσε η νύχτα επίσης άγνωστοι φαίνεται πως έβαλαν φωτιά στους σωρούς για να μειώσουν τον όγκο και να εξαφανίσουν τα ίχνη τους απο τα απορρίματα.
Η περιοχή αποτελεί πρόβλημα για κατοίκους, πυροσβεστική και Δήμο καθώς συσσωρέυονται ανεξέλεγκτα απορρίμματα τα οποία απο καιρό εις καιρό αναφλέγονται απο άγνωστους.
Το συγκεκριμμένο οικόπεδο ανήκει σε ιδιώτη ο οποίος έχει ήδη έρθει σε συννενόηση με τον αντιδήμαρχο Κο Χρήστο Διονυσόπουλο ωστε να περιφραχθεί και να σταματήσουν παρόμοι φαινόμενα.
Ο Κος Διονυσόπουλος, μαζί με τον Κο Κώστα Γαρέφαλο βρέθηκαν απο την πρώτη στιγμή στο σημείο ωστε να παρέχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση αλλα και απο ανησυχία και ενδιαφέρον.
Ευτυχώς η πυροσβεστική που κλήθηκε απο την Χαλκίδα ωστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, έθεσε υπο έλεγχο όλες τις εστίες παρά το πυκνό σκοτάδι.

IMG_9227

IMG_9210



ΠΗΓΗ: evia-press
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.