Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Οι χοροστασίες του Μητροπολίτη την Πασχαλινή περίοδο

Από την Ιερή Μητρόπολη ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των χοροστασιών του Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσόστομου όλη την Πασχαλινή περίοδο. Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέου Κοιμητηρίου Χαλκίδας).

Το πρόγραμμα από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι την Δευτέρα 13 Μαΐου είναι το εξής:
Την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου 2013 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Ροβιών.
Την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων Λουτρών Αιδηψού, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου.
Τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Σπαθαρίου Κηρέως, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου.
Τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2013 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Ασμηνίου Ιστιαίας, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου.
Τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2013 το απόγευμα και ώρα 5.00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ευχελαίου στον Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Λουτρών Αιδηψού.
Τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2013 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Βουτά Ιστιαίας, κατά τη Ακολουθία του Νιπτήρος.
Τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2013 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Γαλατάκη Λίμνης.
Τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2013 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιστιαίας, κατά την Ακολουθία των Αγίων Παθών.
Τη Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2013 το πρωί, θα χοροστατήσει στο Ι. Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Νέο Προκόπιο, κατά την Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως.
Τη Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2013 το απόγευμα, θα προεξάρχει στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία του Επιταφίου και την εν συνεχεία Λιτάνευσή του στις οδούς της Πόλεώς μας και την συγκέντρωση των Επιταφίων στην Παραλία Χαλκίδος.
Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Βόρειο Εύβοια και από εκεί, δια θαλάσσης, για την Σκιάθο, όπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα θα προεξάρχει στην Ακολουθία του Επιταφίου στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου και στη Λιτανεία του Επιταφίου στις οδούς της Χώρας Σκιάθου, σύμφωνα με την τοπική παράδοση.
Το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2013 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου. Αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Χαλκίδα.
Το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2013 το απόγευμα, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ξενώνα της ΕΠΑΨΥ στη Χαλκίδα και στη συνέχεια στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Ελευθερίου των Φυλακών Χαλκίδος.
Το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2013 το βράδυ, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως και εν συνεχεία την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2013 το πρωί και ώρα 11.00, θα τελέσει την Ακολουθία της Αγάπης στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 6 Μαΐου 2013 το πρωΐ θα λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ Φύλλων.
Την Τρίτη της Διακαινησίμου 7 Μαΐου 2013 το πρωΐ θα λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ηλίων της Βορείου Ευβοίας.
Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 9 Μαΐου 2013 το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Τσούκας Κηρέως.
Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 10 Μαΐου 2013 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδος.
Το Σάββατο της Διακαινησίμου 11 Μαΐου 2013 το πρωί και ώρα 11.00, θα προεξάρχει στην Δοξολογία που θα τελεσθεί στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου της Σχολής Πεζικού Χαλκίδος, για τον προστάτη του Στρατού Ξηράς, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο.
Την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου 2013 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Γηροκομείο Χαλκίδος και στη συνέχεια θα παραθέσει γεύμα στους εθελοντές και συνεργάτες του Ιδρύματος.
Την Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 το πρωί, θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Παναγίας Παραβουνιωτίσσης Ερέτριας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.