Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Ανοιχτές πόρτες 2013″ στο οινοποιείο Λύκος

Το οινοποιείο Λύκος  ανοίγει τις πόρτες του στις 25 & 26 Μαΐου και σας προσκαλεί σε ένα μεθυστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων.
Ξενάγηση στον χώρο παραγωγής, στο κελάρι, στην κάβα και γευστική δοκιμή των κρασιών είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο οινοποιείο μας.
Το Οινοποιείο Λύκος συμμετέχει στην εκδήλωση αυτή ως μέλος της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος (ΕΝΟΑΚΕ) μέσα στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Δικτύου πόλεων του κρασιού. Οινοποιεία σε όλη την Ευρώπη διοργανώνουν εκδηλώσεις για το κρασί ταυτόχρονα στις 25 & 26  Μαΐου με σκοπό να ενημερωθεί ο καταναλωτής για τον τρόπο παραγωγής του κρασιού, να το γευθεί στον φυσικό του χώρο, και να γνωρίσει τους παραγωγούς.
Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Εύβοια, να δει τις πλούσιες φυσικές ομορφιές της και να επισκεφτεί παράλληλα και αρχαιολογικούς χώρους στην περιοχή. Σε απόσταση  μόλις 1 ώρας από την Αθήνα ή σε 5 λεπτά από την Ερέτρια μέσω Ωρωπού με το ferry-boat. Στο οινοποιείο μας υπάρχει και εστιατόριο για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τον Οινοτουρισμό με γευσιγνωσία.
Ωράριο Λειτουργίας 25-26 Μαΐου : 10π.μ – 18μ.μ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.