Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Τραυματίστηκε σοβαρά, από αυτοσχέδιο βεγγαλικό, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, στην περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λαμία, 05 Μαΐου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τραυματίστηκε σοβαρά, από αυτοσχέδιο βεγγαλικό, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, στην περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας
Σήμερα (05-05-2013) και ώρα 11:00’ το πρωί στην περιοχή Νησί Των Ονείρων Ερέτριας Ευβοίας, τραυματίσθηκε σοβαρά ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας από αυτοσχέδιο βεγγαλικό.
Ειδικότερα ο 22χρονος είχε μεταβεί μαζί δύο ακόμη άτομα, έναν 36χρονο υπήκοο Αλβανίας και μία 32χρονη υπήκοο Ρουμανίας, στην περιοχή Νησί των Ονείρων, όπου εκεί στην προσπάθειά του να πυροδοτήσει αυτοσχέδιο βεγγαλικό, αυτό εξερράγη στα χέρια του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε αρχικά, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς.
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, συνελήφθησαν ο 36χρονος και η 32χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί βεγγαλικών και κροτίδων.
Επίσης όπως προέκυψε, ο 36χρονος αλλά και ο 22χρονος τραυματίας, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος, είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.