Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Ερέτριας για την άνοδο στη Β‘ ΕΣΚΑΣΕ της ομάδας μπάσκετ «ERETRIA B.C»

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή, τη διοίκηση και τους παράγοντες της ομάδας μπάσκετ ERETRIA B.C καθώς κατάφεραν, μέσα στον ένα χρόνο από την ίδρυσή της, όχι μόνο να κατακτήσουν το τρόπαιο αλλά και να ανέβουν κατηγορία από τη Γ’ στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Ένωση Σωματείων Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας).
«Η νίκη αυτή των νέων αθλητών μας, της ομάδας ΕRETRIA BC μας κάνει όλους να γεμίζουμε από χαρά και υπερηφάνεια. Συγχαίρω από καρδιάς όλους τους αθλητές, τον προπονητή, τη διοίκηση και τους συντελεστές, που με σθένος, κόπο, πείσμα, αλληλεγγύη, ομαδική προσπάθεια, πέτυχαν μέσα σε ένα χρόνο ένα σύγχρονο άθλο: να διακριθούν αλλά και να ανέβουν αγωνιστική κατηγορία. Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η νίκη αυτή των παιδιών μας της ομάδας μπάσκετ ΕRETRIA B.C, μας γεμίζει αισιοδοξία και αποδεικνύει ότι, παρά τους όποιους σκοπέλους, μπορούμε να θέτουμε και να επιτυγχάνουμε δύσκολους στόχους. Ο Δήμος Ερέτριας παραμένει στο πλευρό της ομάδας και στηρίζει την προσπάθεια όλων των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες», επισημαίνει ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλειος Βελέντζας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το τέλος του 2013, αναμένεται να δημοπρατηθεί ένα έργο μετατροπής του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ της Ερέτριας σε κλειστό, το οποίο θα υλοποιηθεί από το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Ερέτριας «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων». Το έργο αναμένεται να αποπερατωθεί μέχρι την Άνοιξη του 2014. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα εξυπηρετήσει πάγιες ανάγκες των δημοτών που επιθυμούν να αθληθούν κατά τους Χειμερινούς μήνες, καθώς θα μπορεί να αλλάζει χρήσεις και να μετατρέπεται σε γήπεδα για άλλα σπορ και ενδεχομένως σε συνεδριακό κέντρο.

Επίσης, ο «Δαφνηφόρος Απόλλων» του Δήμου Ερέτριας παρέχει σε όλες τις ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ερέτριας, «ΕRETRIA B.C», «Α.Ο Απόλλων Ερέτριας», «Α.Ο Όλυμπος Γυμνού», «Α.Ο Αμαρυνθιακός» και στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, υλικοτεχνική υποστήριξη και καλύπτει τη μεταφορά τους για τα εκτός έδρας παιχνίδια τους.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.