Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Θεατρική παράσταση στην Ερέτρια


Το Θεατρικό Εργαστήρι Κύκλος Αμαρύνθου ξεκινά την καλοκαιρινή διαδρομή του με το έργο:  «Η παράξενη νύχτα» της Ζωής Βαλάση.Είναι ένα έργο για παιδιά, μια ποιητική αλληγορία με πρόζα, παντομίμα, μουσικήκαι χορό, όπου μέσα σε μια νύχτα συμβαίνουν πολλά και διάφορα.

Ο Φασουλής, ο μάστρο-Πριόνης, η κυρά Γαζία, ο δον Πινέλο, ο Τελάλης, η Κούκλα υπόσχονται ναχαρίσουν γέλιο και συγκίνηση σε παιδιά, αλλά και σε ενήλικους, σε εκείνους που, σε πείσμα των καιρών, διατηρούν την παιδική τους αθωότητα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι:Αντώνης Λαζάρου, Μάντω Μπόικου, Μαρία Κατσιγιάννη, Ηρώ Παπαγεωργίου, Δέσποινα Σταματούκου και ως Κούκλα ημαθήτρια Αναστασία Ξανθοπούλου. Συμμετέχουν επίσης  μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Ερέτριας.

Οι Συντελεστές της παράστασης είναι οι: Μιλτιάδης Παπανάγνου (φωτό), Ηρώ Παπαγεωργίου, Νίκος Αντωνίου, Δημήτρης Καραδήμος.  Συνεργασία: Σοφία Γρίβα και Θανάσης Δημουλάς, 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Ερέτριας.

Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Ερέτριας το Σάββατο 8 Ιουνίου, με ώρα έναρξης στις7 το απόγευμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.