Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Την Ερέτρια επισκέφθηκε ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν

 

Επίσκεψη στο Δήμο Ερέτριας πραγματοποίησε ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν κ. Rahman Mustafayev. Ο κ. Mustafayev συναντήθηκε με το δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα καθώς και με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.
Ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν, γνώστης της ιστορίας του δήμου μας που χάνεται στα βάθη των αιώνων, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το φυσικό περιβάλλον της περιοχής αλλά και από το γεγονός ότι οι  τουριστικές εγκαταστάσεις προσφέρουν δραστηριότητες και υπηρεσίες για όλα τα βαλάντια.
Επίσης, ο κ. Μustafayev εξεδήλωσε το ενδιαφέρον των συμπολιτών του να αναπτύξουν πιο στενούς δεσμούς με τη χώρα μας ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού και τόνισε ότι η Ελλάδα αρχίζει να θεωρείται ως ένας από τους δημοφιλείς προορισμούς για Χειμώνα και Καλοκαίρι.

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, τόνισε την ανάγκη όχι μόνο ο Δήμος αλλά και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, να απαγκιστρωθούν από την κρατική μηχανή, να γίνουν περισσότερο εξωστρεφείς και να αναπτύξουν πρωτοβουλίες προκειμένου να αναπτύξουν τον τουρισμό, χωρίς να περιμένουν τον κρατικό «από μηχανής θεό».

Τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν συνόδευε κατά την επίσκεψή του στο δήμο Ερέτριας ο προσωπικός του φίλος και πολιτευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Παπαγρηγορίου, ο οποίος τους τελευταίους μήνες ασχολείται με την  προώθηση της Εύβοιας, ως τουριστικό προορισμό, στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους επόμενους μήνες θα φιλοξενηθούν στην Ερέτρια δημοσιογράφοι από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και έντυπα του Αζερμπαϊτζάν προκειμένου να γνωρίσουν το Δήμο Ερέτριας ως τουριστικό προορισμό.

Τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν συνόδευσε στους αρχαιολογικούς χώρους ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου Ερέτριας κ. Δημήτρης Σκαρλάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.