Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΛΑΜΨΗ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ!


Αποθεωτική υποδοχή για τους Βετεράνους του Ολυμπιακού μας στην πόλη και μεγάλη νίκη με 7-2 στο φιλικό.Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές αποστολές τους και συνεχίζοντας τη μεγάλη φιλανθρωπική τους δράση, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην Ερέτρια. Εκεί, έδωσαν ένα ακόμη σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την τοπική ομάδα παλαιμάχων, τον Απόλλωνα Ερέτριας, επικρατώντας 7-2!

Δύο γκολ πέτυχε ο Καλογερόπουλος, άλλα τόσα ο Σιδέρης, δύο και ο Κακλαμάνος και ένα ο Καλύκας. Πριν από το ματς, στο οποίο έλαμψε για ακόμη μία φορά και ο Λουτσιάνο, αγωνίστηκαν και οι νεαροί παίκτες από τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα, με τοπική ομάδα Ακαδημιών του Απόλλωνα. Τιμήθηκε, μάλιστα, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, με τους Δαρίβα και Κοκολάκη να παραλαμβάνουν το έπαθλο.

Ο κόσμος ήταν πάρα πολύ εκδηλωτικός, καθώς όπου και αν βρίσκονταν οι Βετεράνοι εισέπρατταν θερμά χειροκροτήματα. Η ανταπόκριση των φιλάθλων στην προσπάθεια που έκαναν οι αστέρες του παλαιότερου και πρόσφατου παρελθόντος της ομάδας μας, για το ίδρυμα «Έπαψυ» για τα παιδιά, ήταν τεράστια! Περισσότεροι από 2.500 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο και απόλαυσαν τις ωραίες στιγμές που εκτιλύχθηκαν.

Για τον Ολυμπιακό μας αγωνίστηκαν οι Κελεσίδης, Δαμιανίδης, Ιωαννίδης, Πουρσανίδης, Αγγελής, Μπονόβας, Κοκολάκης, Λουτσιάνο, Σταυρόπουλος, Βαΐτσης, Καλογερόπουλος.

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Καλτσάς, Καλύκας, Κακλαμάνος, Ασπρογέρακας, Αρζένης, Λάλλας, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Κουμαριάς, Χόρτσας, Σιδέρης, Γκαβέζος, Σάννης, Ρούσσος, Σταμάτης, Αρζηνός, Βέλλιος, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Γαϊτανάρος.

Προπονητής ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος και φροντιστές οι Ρηγούτσος και Τουλγέρογλου. Κοντά στην ομάδα, όπως πάντα, ήταν οι Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Σ. Γκαβέζος, Μαργιόλης, Ψύχος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.