Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Αποχαιρετισμός της σχολικής χρονιάς με γιορτή από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013. Το ρολόι στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας δείχνει 18:30 μ.μ. Η αίθουσα πλημμυρισμένη από χαρούμενες παιδικές φωνές υποδέχεται τους γονείς τους, τους δασκάλους τους αλλά και τους υπόλοιπους καλεσμένους για να ξεκινήσει η αποχαιρετιστήρια γιορτή – αφιέρωμα για το τρέχον σχολικό έτος 2012 – 2013.
Το λόγο πήρε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Δεμερούτης Δημήτριος ο οποίος, αφού καλωσόρισε  τον αιδεσιμότατο πατέρα Κυριάκο, τον κ. Δήμαρχο Βελέντζα Βασίλειο, τον κ. Αντιδήμαρχο Σταματάκο Τριαντάφυλλο, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σμπιλήρη Γεώργιο, την κα Σχολική Σύμβουλο Γενικής Παιδείας 2ης Περιφέρειας Ν. Ευβοίας Λαμπίτση Βασιλική, τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Αμαρύνθου κα. Γεωργακάκου Κέλλυ, τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και του πολιτιστικού συλλόγου Αμαρύνθου, τους γονείς και συγγενείς των μαθητών που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους,  και ιδιαίτερα τους μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία με όλους τους φορείς της σχολικής κοινότητας που υπήρχε τη σχολική χρονιά που πέρασε, επιβράβευσε τους μαθητές και θύμισε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του σχολείου, ενώ στους αποφοιτήσαντες μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στο νέο τους σχολείο το Γυμνάσιο και να πραγματοποιούν  πάντα τα όνειρά τους χωρίς περικοπές.
Παραθέτουμε το πρόγραμμα της εκδήλωσης – αφιέρωμα στον Μικρασιατικό Πολιτισμό ( 1922 – 2012 ) που παρουσίασαν με τόση μεγάλη επιτυχία οι μαθητές της ΣΤ΄
Πραγματικά μας μάγεψαν με τις ερμηνείες τους  στις αναφορές, στα ποιήματα όσο και στα τραγούδια και μας απογείωσαν με το πηγαίο τους ταλέντο  στα θεατρικά αποσπάσματα ( Λωξάντρα και  Πολίτικη κουζίνα ). Άξιοι καθοδηγητές τους οι δάσκαλοί τους κα Λίζου Τένια, κ. Ρουμπής Γεώργιος και ο δάσκαλος της μουσικής κ. Στουπής Κωνσταντίνος.

Απόσπασμα από τη “ΛΩΞΑΝΤΡΑ” ( ΣΤ2)
Η χορωδία μας (ΣΤ΄τάξη)

Απόσπασμα από την “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ” ( ΣΤ1)
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ στη συνέχεια αποχαιρέτησαν τους δασκάλους τους και τους ευχαρίστησαν για τα έξι χρόνια που περάσαν στο σχολείο με συγκινητικά  λόγια προσφέροντάς τους τριαντάφυλλα. Προηγουμένως η δασκάλα τους κ. Τένια και ο δάσκαλός τους κ. Γιώργος  αποχαιρέτησαν τους μαθητές και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία στο Γυμνάσιο.
Τέλος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασε σχολικά αναμνηστικά ενθύμια και αναμνηστικά δώρα.

    Αγαπητά μας παιδιά,
         Ευχόμαστε να πραγματοποιήσετε τους εκπαιδευτικούς σας στόχους μέσα από το συναρπαστικό ταξίδι της γνώσης, της συνεργασίας αλλά και τους προσωπικούς σας στόχους στο καινούριο σας σχολείο.
         Η παιδεία είναι η κινητήριος δύναμη για την πρόοδο, το αύριο και το μέλλον της πατρίδας μας, αλλά και ο μοναδικός τρόπος, για να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.
         Να είστε πάντα καλά και να μη σταματήσετε ποτέ να κάνετε όνειρα.

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ   12/ΘΕΣΙΟΥ   1ου   ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ
 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   ΣΧΟΛΕΙΟΥ    ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Eretria Νεα απο τον Δημο Ερετριας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.