Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ομιλία του ΚΚΕ στην Ερέτρια

Η Κ.Ο. Χαλκίδας – Θήβας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μικροεπαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες και τους νέους της περιοχής της Ερέτριας σε μια συζήτηση με θέμα : «Η πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή συμμαχία και την έξοδο από την καπιταλιστική κρίση προς όφελος του λαού»,τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας (ΚΤΙΡΙΟ ΔΕΥΑΕ).
Ο λαός μπορεί να βρει τις απαντήσεις στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς του, να αποκτήσει μεγαλύτερη γνώση, πείρα, να χαράξει νικηφόρα πορεία, συμμετέχοντας ενεργά στους λαϊκούς αγώνες και όχι μένοντας παθητικός δέκτης των εξελίξεων, με την προσμονή κυβερνητικών λύσεων από τα πάνω, όπως του λένε όλα τα άλλα κόμματα.
Γι’ αυτό το λόγο, σας καλούμε στη συζήτηση ανεξάρτητα από επιμέρους διαφορές, να συμβάλουμε όλοι να σηκώσει ανάστημα ο λαός, να βάλει τέρμα στα βάσανα που γεννούν η καπιταλιστική οικονομική κρίση, τα μονοπώλια, η Ευρωπαϊκή Ενωση, οι αστικές κυβερνήσεις και το κράτος τους. Θα μιλήσει η Ασημίνα Καραμπέτσου, μέλος της ΤΕ Χαλκίδας - Θήβας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.