Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Δυναμική συγκέντρωση για την Ασημίνα στην Ερέτρια


Μαζική και δυναμική ήταν ησυγκέντρωση που διοργάνωσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην Ερέτρια, το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουλίου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την απόλυση της προέδρου της Ασημίνας Καραμπέτσου από το ξενοδοχείο "Avantis". 
Στην συγκέντρωση συμμετείχαν δυνάμεις από ταξικά σωματεία της περιοχής καθώς και από την Ομάδα Γυναικών της Χαλκίδας. Παραβρέθηκαν επίσης αντιπροσωπείεςαπό την ΕΛΜΕ Εύβοιας, την Ένωση Εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας, το σωματείοΞενοδοχοϋπαλλήλων - Επισιτισμού Εύβοιας και το σωματείο εργαζομένων στο ΔήμοΧαλκιδέων.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο ΓιάννηςΤζαβάρας, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εύβοιας και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας. Μετά την ομιλία ακολούθησε πορεία σε κεντρικό δρόμο της Ερέτριας, η οποία κατέληξε έξω από το ξενοδοχείο Avantis.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων αναφέρεται ότι: " Το πλήθος των συγκεντρωμένων έδωσε μια πρώτη απάντηση στηντρομοκρατία που καλλιεργείται, τόσο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο όσο και σταυπόλοιπα.

Τα συνθήματα καλούσαν τους εργαζόμενους του κλάδου να εμπιστευτούν τη δύναμή τους, να προσπεράσουν το φόβο και να παλέψουν συλλογικά και οργανωμένα,μέσα από τις γραμμές των ταξικών σωματείων.

Στο χώρο δεν εμφανίστηκε καθόλου ο ιδιοκτήτης (αν και είναι γνωστό ότι βρισκόταν εντός). Εμφανίστηκε όμως ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών(!), ο οποίος δήλωσε ότι ήρθε κατόπιν σχετικού αιτήματος του ιδιοκτήτη, για να εξασφαλίσει την… ειρήνη."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.