Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Πολλά ...ντεσιμπέλ για τα καταστήματα

Ένταση και καβγάδες είχε το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ερέτριας. Ο μεγάλος χαμός έγινε στο θέμα για τη λειτουργία των μαγαζιών στη Γυμνού, καθώς και των παραλιακών καταστημάτων της περιοχής.

Το θέμα έθεσε προ ημερησίας διάταξης ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Λάμπρου. Επικαλέστηκε ρεπορτάζ της «Γνώμης» για τα τραπεζοκαθίσματα που αναπτύσσουν οι επαγγελματίες σε κοινόχρηστους της Γυμνού και πρότεινε να γίνει χωροθέτηση για να μπορούν να δουλέψουν οι επαγγελματίες

Ο αντιδήμαρχος Λάκης Σταματάκος (φωτό αριστερά ) τόνισε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η κατάληψη των δρόμων και αποκάλυψε: «Ενημερωθήκαμε για την πρόθεση της Αστυνομίας να κάνει ελέγχους στα καταστήματα και ειδοποιήσαμε τους καταστηματάρχες. Δυστυχώς, όμως, κανείς δεν μας άκουσε με αποτέλεσμα να δεχτούν μηνύσεις».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Βελέντζας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γιάννη Λάμπρου για χωροθέτηση. Σημείωσε ότι μπορεί να γίνει χωροθέτηση σε κάποια σημεία, αρκεί να προηγηθεί σχετική εισήγηση του τοπικού συμβουλίου της Γυμνού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.