Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο δραστών ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα Τράπεζας στην Αμάρυνθο Ευβοίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (09-07-2013) το πρωί, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αμάρυνθο Ευβοίας.
 Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 09:15΄το πρωί, ο ένας από τους δύο δράστες εισήλθε στην τράπεζα και με την απειλή πιστολιού, εξανάγκασε τον διευθυντή του υποκαταστήματος να ανοίξει την πλαϊνή πόρτα έκτακτης ανάγκης, από την οποία εισήλθε ο δεύτερος δράστης φορώντας καπέλο τύπου τζόκεϊ και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με μαντήλι.

Στη συνέχεια οι δράστες, με την απειλή του όπλου, αφαίρεσαν από τα ταμεία χρηματικό ποσό το οποίο, μέχρι στιγμής, δεν έχει προσδιορισθεί και ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα το όχημα διαφυγής των δραστών, εγκαταλελειμμένο και ολοσχερώς καμένο, σε υπόγειο νεοαναγειρόμενης οικοδομής που βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Αμαρύνθου - Γυμνού Ευβοίας.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.