Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

“ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2013″ – Αναπαράσταση πυρπόλησης τουρκικής ναυαρχίδας & χοροί

Με την εντυπωσιακή αναπαράσταση της πυρπόλησης της τούρκικης ναυαρχίδας από τον Κωνσταντίνο Κανάρη και τη ρίψη βεγγαλικών, ολοκληρώθηκαν στις 3 και 4 Αυγούστου 2013, δύο ακόμη ξεχωριστές βραδιές στην Ερέτρια στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Κανάρεια 2013».
Την Κυριακή 4 Αυγούστου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κ. Κανάρης», παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου και φιλοξένησε το χορευτικό συγκρότημα Φιλοπροόδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης.
Ο δήμαρχος Ερέτριας στο χαιρετισμό του μίλησε για τον Κωνσταντίνο Κανάρη και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα διοργάνωσης ιστορικών εκδηλώσεων μνήμης. Στη ξεχωριστή βραδιά παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Ν.Δ κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας κ. Ν. Φατούσης, η πρώην δήμαρχος Ερέτριας κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Το Σάββατο 3 Αυγούστου παρουσιάσθηκαν μοντέρνοι χοροί από το αντίστοιχο τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερέτριας «Κ. Κανάρης».
Στο περιθώριο των εκδηλώσεων «Κανάρεια 2013» συγκεντρώθηκαν φάρμακα για το κοινωνικό φαρμακείο/ιατρείο της Ιερής Μητρόπολης Χαλκίδος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.