Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Συλλήψεις για παράνομη οπλοφορία στην Αμάρυνθο!

gun

Λαμία, 12 Αυγούστου 2013
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, για παράνομη οπλοκατοχή στην Αμάρυνθο και στο Παντείχι Ευβοίας
 Κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 16 φυσίγγια, ένα αεροβόλο περίστροφο καθώς και ένα μαχαίρι
 Συνελήφθησαν, προχθές (10-08-2013) και χθες (11-08-2013) στην Αμάρυνθο και στο Παντείχι Ευβοίας, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 50 και 64 ετών, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι οι αστυνομικοί της Δ΄Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 50χρονου, στην Αμάρυνθο Ευβοίας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα (1) πιστόλι με γεμιστήρα
  • Δέκα έξι (16) φυσίγγια, διαμετρήματος 9mm
Ακολούθως, την 11-08-2013 λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι αστυνομικοί της Β΄Ο.Π.Κ.Ε., στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 64χρονο, να κινείται στην περιοχή του Παντειχίου και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργηθεί αστυνομικός έλεγχος.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από το πατάκι του συνοδηγού του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν:

  • Ένα (1) αεροβόλο περίστροφο
  • Έξι (6) «μπίλιες» κατάλληλες για εφοδιασμό αεροβόλου όπλου
  • Ένα (1) μαχαίρι, μήκους (21) εκατοστών, μέσα σε δερμάτινη θήκη
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας και το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας ενώ οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.