Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ερέτρια, δεν είπε όχι, στα ΄΄δώρα΄΄ από το Αυλωνάρι!(photos)


Απίστευτη εξέλιξη στο παιχνίδι της Ερέτριας, όπου συναντήθηκαν ο Απόλλωνας με το Αυλωνάρι, για την β” φάση του Κυπέλλου Εύβοιας!


 Ενώ όλοι περίμεναν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, είδαν τους παίκτες του Απόλλωνα, να γίνονται δέκτες απίστευτων δώρων από τους αμυντικούς του Αυλωναρίου! Και όπως κάθε καλό δώρο είναι ΄΄καλοδεχούμενο΄΄ οι Ερετριανοί τα δέχτηκαν και έφτασαν στο εντυπωσιακό 5-2 και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας!

Πρωταγωνιστές στο παιχνίδι αυτό ο εντυπωσιακός Νίκος Σταματάκος (φωτό), που ήταν ασυγκράτητος και πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε συμμετοχή σε όλα τα γκολ, ο έμπειρος μέσος Κώστας Μήτρου και η αρνητική έκπληξη ήταν η αμυντική γραμμή του Αυλωναρίου,. ποπυ δέχθηκλε γκολ παιδικών πρωταθλημάτων! Τέτοια συσσωρευμένα τραγικά λάθη, σίγουρα πολύ δύσκολα μπορεί να γίνουν από μαι ομάδα σε ένα μόνο παιχνίδι!

 Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0, μόλις στο 2′ με τον Σταματάκο, που οι αμυντικοί τον μάρκαραν με τα μάτια! Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν απόλυτα και έκλεισαν την Ερέτρια στα καρέ της, Η ισοφάριση ήταν ζήτημα χρόνου και ήρθιε  στο 29′ όταν ο Γ.Ν. Τσαλιαγκός εκτέλεσε κόρνερ και με ασύλληπτη ο Φρυγανάς έκανε το 1-1! Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο α” 45λεπτο έχασαν ευκαιρίες τέτοιες που θα μπορούσαν να είχαν ΄΄καθαρίσει΄΄ το παιχνίδι (3′ Μακρής, 14′ Βασιλείου, 18′-21′ Β. Τσαλιαγκός, 37′ Κηρύκος)!

Με το ξεκίνημα του β” μέρους αρχίζει ένα 15λεπτο, εφιαλτικών αμυντικών λαθών για το Αυλωνάρι, που εκτοξεύει το σκορ στο 4-1! Ο Βελαέτης ανενόχλητος στο 47′ το 2-1, στο 56′ παιδαριώδες λάθος και αντροπή Σταματάκου, το πέναλτι εκτελεί ο Μήτρου και 3-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα στο 59′ με εκπληκτικό σόλο ο Σταματάκος γράφει το 4-1 (και εδώ οι αμυντικοί μάρκαραν με τα …μάτια!)! Στο 69′ από κόρνερ του Μανδράκα ένα πολύ ωραίο γκολ του Μακρή κάνει το 4-2 και το παιχνίδι ΄΄ανάβει΄΄ με τους φιλοξενούμενους να χάνουν εντυπωσιακές ευκαιρίες (55′ κεφαλιά του Καραμπίνη, 66′ Β. Τσαλιαγκός, 71′ Μανδράκας), για να έρθει και στο 72′ ΄΄κερασάκι στην τούρτα΄΄ νέο παιδαριώδες λάθος και πανέξυπνα ο Χρ. Παριανός να κάνει το τελικο 5-2!

Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η Ερέτρια, πήρε δίκαια πέρα για πέερα, την πρόκριση με εντυπωσιακό σκορ, εμεταλλευόμενη, τα ΄΄δώρα΄΄ των αντιπάλων της. Το Αυλωνάρι, με τέτοια τραγική άμυνα, δεν δικαιούται να ζητά τίποτα περισσότερο…

Διαιτητής ήταν ο Γιάν. Κάμπαξης με συνεργάτες τους Βασ. Καμπούρη και Δαυίδ Πριόνα.
ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας (Νίκος Κουτλούμπασης): Σακκής, Βλάχος, Λιατίφης, Βελαέτης, Μπασινάς, Μαυρομάτης, Γ. Μπασινάς (74′ Ρούσσος), Μήτρου (86′ Τζίτζηρας), Μώρος (84′ Ρουμπής).
ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγέλης Τόγιας): Κεφαλάς, Μπρεγκανάκου, Γεωργικόπουλος (60′ Ανδρέου), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Κηρύκος, Βασιλείου (75′ Γιαννακός), Μακρής, Β. Τσαλιαγκός, Γ.Ν. Τσαλιαγκός, Μανδράκας.

ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:




 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.