Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Aγιασμός στα σχολεία του Δήμου Ερέτριας

Το πρώτο κουδούνι για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2013 – 2014 σήμανε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στα σχολεία της Α’ θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ερέτριας.
Τα χαμόγελα, τα πειράγματα, οι ευχές για καλή σχολική χρονιά μεταξύ των εκπαιδευτικών, των
μαθητών, των γονιών αλλά και του δημάρχου Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα που επισκέφθηκε σχολεία του Δήμου μας, έδιναν και έπαιρναν.
Ο δήμαρχος  απευθυνόμενος σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, τους διαβεβαίωσε ότι και φέτος τα σχολεία θα λειτουργήσουν χωρίς ελλείψεις και έχουν ήδη εξασφαλιστεί τα χρήματα για το πετρέλαιο θέρμανσης.
Οι σύλλογοι των γονέων και των εκπαιδευτικών αναφέρθηκαν στην αγαστή συνεργασία που έχουν αναπτύξει με τους προέδρους των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών Α’θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης  του Δήμου, Χρήστο Διονυσόπουλο και Γιώργο Σμπιλίρη, αλλά και προσωπικά με τον ίδιο το δήμαρχο Βασίλη Βελέντζα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από τα σχολεία της Ερέτριας, ένστολοι αστυνομικοί διένειμαν φυλλάδια προς τους γονείς για την οδική συμπεριφορά μικρών και μεγάλων με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
Το ενημερωτικό φυλλάδιο της ΕΛ.ΑΣ με συμβουλές οδικής ασφάλειας και
κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς μπορείτε να το διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.astynomia.gr/images/stories/2012/fotos12/11092012-fyl_trox.pdf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.