Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Κόντρα Βελέντζα-Παπανικολάου με φόντο Νησί και τουριστική προβολή του Δήμου Ερέτριας

IMG_3154
Κατα το  συμβούλιο που έγινε στις 23/9, με το άνοιγμα της συνεδρίασης η αντιπολίτευση δια στόματος Αμφιτρίτης Αλημπατέ έθεσε για άλλη μια φορά το θέμα του χειρισμού του site του Δήμου αλλά και του επίσημου προφίλ στο Facebook.
Αφορμή αυτή την φορά στάθηκε το ατυχέστατο σποτάκι που γυρισε στην Ερέτρια και στην Ιστιαία το Star Λαμίας παρουσιάζοντας μόνο δυο επιχειρήσεις απο την Ερέτρια. Η ένσταση της αντιπολιτευσης και του κου Παπανικολάου εστιάστηκε στο οτι κάτω απο το όνομα Δήμος Ερέτριας θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ωστε να ανεβαίνουν και να προβάλλονται δίκαια και σωστά η επιχειρήσεις και ο τόπος με τις ομορφιές του.
Στην συνέχεια η κόντρα επεκτάθηκε και στο θέμα με το νησί των ονείρων το οποίο ανέδειξε ο Κυριος Παπανικολάου δημοσιευοντας το email του ΤΑΙΠΕΔ μια κίνηση που σίγουρα δεν άρεσε καθόλου στον Κυριο Βελέντζα ο οποίος προτιμά να χειρίζεται μόνος του τις υποθέσεις αυτές και μάλιστα χωρίε να ενημερώνει το σώμα των συμβούλων αλλα και τον λαό της Ερέτριας. Ο Δήμαρχος όπως φαίνεται και στο βίντεο προκάλεσε την οργή του συνήθως ήρεμου Κου Παπανικολάου ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη και στην επίσκεψη του Δημάρχου στην ΕΤΑΔ συνοδευομενος απο τον βουλευτή Ευβοίας Κο Μαρκόπουλο, ερωτώντας τον “Σας έχει δώσει καμμία εντολή το Δ.Σ. να πάρετε τον συγκεκριμένο βουλευτή και να πάτε;;” για να πάρει την απάντηση οτι ο κυριος Μαρκόπουλος ουτε λίγο ουτε πολύ …..  είδε φώς και μπήκε!
Δείτε το επίμαχο βίντεο απο την συνεδρίαση

Αναλύοντας λίγο παραπάνω το σκεπτικό του Κου Παπανικολάου θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς οτι ίσως να έβλαπτε την υπόθεση του νησιού η εμφάνιση του Κου Μαρκόπουλου ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στόχαστρο των πρώην πολιτικών του φίλων και συναδέλφων απο τους ανεξάρτητους Ελληνες, ας μην ξεχνούμε την αφισοκόλληση με τα “γαλλικά” που έγινε προ λίγων εβδομάδων στην Χαλκίδα και τις μηνύσεις του Κου Μαρκόπουλου, ενώ λίγες μέρες μόνο πρίν σημειώθηκε και θερμό φραστικό επεισόδιο εντός της βουλής και με τον Κυριο Καπερνάρο απο τους Ανεξ. Ελληνες.
Αναμένεται και συνέχεια καθώς ο Κος Παπανικολάου είπε πως επιφυλάσσεται να πεί ακόμα περισσότερα στο θέμα του Νησιού όταν αυτό θα συζητηθεί εκτενώς στην ειδική συνεδρίαση που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση και 9 σύλλογοι της Ερέτριας με έγγραφο τους, αποκλειστικά για το θέμα αυτό

ΠΗΓΗ: evia-press

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.