Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας Τράπεζας στην Αμάρυνθο

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, δράστες ληστειών σε Τράπεζες
Εξιχνιάσθηκαν δύο (2) ληστείες και δύο (2) κλοπές οχημάτων
Συνελήφθησαν την 18-9-2013 το απόγευμα στην Αθήνα, μετά από πολυήμερες έρευνες και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 32 και 50 ετών, δράστες ληστειών σε Τράπεζες.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας σε συνεργασία με το Τ.Α. Ναυπλίου και το Τ.Α. Χαλκίδας, εξακριβώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες, μαζί με τουλάχιστον ένα συνεργό τους, που αναζητείται, διέπραξαν:
  • Την 9-7-2013 ληστεία σε υποκατάστημα Τράπεζας στην Αμάρυνθο Ευβοίας, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 21.725 ευρώ.
  • Την 23-8-2013 ληστεία σε υποκατάστημα Τράπεζας στην Ερμιόνη Αργολίδας, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 18.885 ευρώ.
  • Την 25-1-2009 κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στη Φιλοθέη.
  • Την 16-8-2013 κλοπή μοτοσυκλέτας στο Ίλιον.
Σε έρευνες που πραγματοποιηθήκαν στις οικίες των κατηγορουμένων στο Ίλιον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενδύματα, γάντια και παπούτσια που φορούσαν στις ληστείες, πλήθος κινητών τηλεφώνων και μικροποσότητα ηρωίνης.
Όπως διαπιστώθηκε, οι παραπάνω συλληφθέντες αποτελούν τη συνέχεια επικίνδυνης εγκληματικής οργάνωσης που είχε ξεκινήσει τη δράση της από το καλοκαίρι του 2012 και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέπραξε συνολικά (24) ληστείες Τραπεζών και περισσότερες από (10) κλοπές αυτοκινήτων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.