Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Χαιρετισμός του δημάρχου Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα στο «1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου»


«Το 1ο  Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου είναι γεγονός. Πρόκειται για σημαντική διοργάνωση όχι μόνο για το Δήμο Ερέτριας αλλά και για ολόκληρη την Εύβοια.

Η σχέση του Έλληνα με το αυτοκίνητο και την ταχύτητα είναι ξεχωριστή και το θέαμα που θα μας προσφέρουν οι δεινοί οδηγοί των αγώνων, είμαι βέβαιος ότι θα είναι μοναδικό. Το γεγονός ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς περιβάλλον της περιοχής μας, έχει τεράστια τουριστική και οικονομική σημασία για το Δήμο Ερέτριας.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όπου δοκιμάζονται οι τοπικές κοινωνίες αλλά και οι θεσμοί, οι πρωτοβουλίες των πολιτών για τη διοργάνωση τόσο σημαντικών εκδηλώσεων, όπως το 1ο  Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου, ενισχύει την κοινωνική συνοχή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους διοργανωτές, το Αγωνιστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ αλλά και τους εθελοντές που επί μήνες προετοιμάζουν  το 1ο  Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου. Ο Δήμος Ερέτριας και εγώ προσωπικά στηρίζω αμέριστα τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον τόπο μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.