Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Φωτιά το πρωτάθλημα της Α1 Εύβοιας

 
Το πρωταθλήμα της Α1 Εύβοιας παίρνει φωτιά όσο περνούν οι αγωνιστικές και όλα δείχνουν ότι θα παρακολουθήσουμε έναν πολύ καλό ανταγωνισμό. Τα σημερινά απότελέσμετα προκάλεσαν και πάλι αίσθηση και στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται ο Απόλλων Ερέτριας (φωτό) με τη θαυμάσια Καστέλλα. Η σημερινή εξέλιξη των αγώνων ήταν:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ 4-1


Με γκολ από τα αποδυτήρια (45 δευτερολεπτα μετλά την έναρξη του αγώνα) και με σκορερ, (ποιον άλλο;), το Νίκο Σταματάκο ο Απόλλωνας άνοιξε το δρόμο για τη νίκη επί της Σκύρου και την κορυφή της βαθμολογίας. Στη συνέχεια του αγώνα αντιστάθηκαν κάπως οι φιλοξενούμενοι , αλλά στο Β' ημίχρονο και μεσα σε 10 λεπτά (53'-63') η ομάδα της Ερέτριας καθάρισε το ματς με γκολ που πέτυχαν ο Τόρα και ο Σταματάκος (πάλι). Στο 80' οι Σκυριανοί μείωσαν σε 3-1 με ευστοχο πέναλτι του Στεφάνου (στην ανατροπή αποβλήθηκε ο Λιατίφης των γηπεδούχων). Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 88' ο Τόρα.

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 2-1

Ξανά κορυφή- με συγκάτοικο την ομάδα της Ερέτριας- έπιασε η υπέροχη Καστέλλα που νίκησε την Αρτάκη, η οποία δείχνει ιδιαίτερα ευάλωτη, αφού για τρίτο συνεχόμενο αγώνα δεν μπόρεσε να νικήσει μετά τις 4 πρώτες νίκες της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στο γήπεδο του Πάλιουρα μπορεί να πήρε τα ηνία του αγώνα για ένα μεγάλο διαστημα και να βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στο γκολ προς το τέλος του αγώνα, αλλά οι νικητές έπαιξαν πολύ σωστά και πήραν τη νίκη με γκολ που πέτυχαν ο Μακρής στο 30' και ο Γιώρος στο 57', τέσσερα λεπτά μετά την ισοφάριση της Αρτάκης από τον Ρούσσο.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 1-4

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Ολυμπος Γυμνού κι έκανε ιδιαίτερη αίσθηση αφού κέρδισε μέσα στο Αυλωνάρι την τοπική ομάδα με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι με σκόρερ τον κορυφαίο παίχτη τους, τον Δημήτρη Ντούρμα έπιασαν στον υπνο δυο φορές μέσα σε τρία λεπτά (35-37) τους γηπεδούχους  οι οποίοι στη συνέχεια πολύ φλύαροι δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορούσαν να ανταπαδώσουν. Αντίθετα, οι παίχτες του Ολυμπου εκμεταλλέυτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις ανεπιθέσεις τους και σκόραραν αλλες δυο φορες με τον Μπαρώτα στο 57' και τον Σπύρο Αργύρη στο 65. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Βασίλη Τσαλιαγκού (το κέρδισε ο ίδιος) στο 88'. Δυο κόκκινες έδειξε ο πολύ καλός διαιτητής κ. Κασομούλης. Στο 68' απέβαλε τον τερματοφύλακα του Ολυμπου Μωραϊτη και στο 74' τον Μακρή του Αυλωναρίου.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 0-1

Χωρίς νίκη έμεινε και στην 7ο αγώνα του ο Παντριαδικός που βρίσκεται πλέον στην ουρά της βαθμολογίας, χάνοντας μέσα στην έδρα του από τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν γκολ με τον Βαρτζή στο 33', στη μοναδική επικίνδυνη φάση που δημιουργησαν μπροστα στα καρέ της Τριάδας, στο πρώτο ημίχρονο. Οι προσπάθειες της Τριάδας στη συνέχεια να πετύχουν γκολ δεν είχαν αποτελέσμα παρά τις πολλές επιθέσεις που έκαναν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 0-3

Με τον Νταβόρ Γιακόβλεβιτς στον πάγκο και τον Δημήτρη Δεληγιάννη άμεσο συνεργάτη του, ο ΑΠΚΟ πέρασε νικηφόρα από το Στάδιο Χαλκίδας κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 0-3 τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ στην καλά οργανωμένη άμυνα της Δροσιάς. Στο ίδιο στιλ ξεκίνησε και το β' 45λεπτο, αλλά μετά από 10 λεπτά ο Μαραγκός βρέθηκε σε θέση βολής από αριστερά και μ' ένα ...ξερό ευθύβολο σουτ κάρφωσε για πρώτη φορά την μπάλα στα δλιχτυα των γηπεδούχων. Με ανεβασμένη την ψυχολογία οι παίχτες της Δροσιάς αρχιζαν πλέον να ελέγχουν το ματς. Οι ερυθρόλευκοι δύσκαλα έκαναν οργανωμένες επιθέσεις και στο τελευταίο 10λεπτο ο ΑΠΚΟ βρήκε ανοιχτή την άμυνα τους δυο φορές και οι παίχτες του δεν άφησαν τις ευκαιρίες ανεκμεταλλευτες. Πρώτα ο Παναγιωτάκος με σουτ έκανε το 0-2 και αργότερα ο Τσούτης, σχεδόν από το ίδιο σημείο που πέτυχε το γκολ ο αρχηγός της Δροσιάς, με νέο σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.