Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ανω-κάτω το πρωτάθλημα στην Εύβοια


Τέσσάρα «έφαγε» η Αρτάκη-Απειλητική ...εμφάνιση της Ερέτριας-Η Σκύρος κέρδισε πάλι εκτός-Νέα ήττα του Ολυμπου στο 89'-Επιβλητική νίκη του Αυλωναρίου

Αποτελέσματα που δίνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α1 Εύβοιας επεφύλασσε η 5η αγωνιστική.
ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ-ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 4-1
Ουτε ένα γκολ δεν είχε δεχθεί η Αρτάκη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της και «έφαγε» τρία γκολ μέσα σε 15 λεπτά από τη θαυμάσια ομάδα των Λουκισίων. Ο ΑΟΝΑ προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια αλλά οι γηπεδούχοι ήταν σε καλή μέρα, και αμυντικά, και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη με 4-1. Μόλις στο 2' με αυτογκολ του Τσούτη άνοιξε το σκορ και στο 11' έγινε το 2-0 από τον Ντοβίνο. Πριν προλάβουν οι φιλοξενούμενοι και πρωτοπόροι της βαθμολογίας να συνέλθουν  από τα δυο γκολ, η ομάδα των Λουκισίων πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Τσιβίκα στο 15'  και ...μούδιασε ακόμη περισσότερο τον αντίπαλό της. Στο Β' ημίχρονο οι της Αρτάκης προσπάθησαν να ξυπνήσουν από το σοκ. Μείωσαν με τον Καραχάλιο στο 55'. Δημιουργησαν προϋποθέσεις να σκοράρουν με τον ίδιο παίχτη, αλλά δεν τα κατάφεραν για να έρθει στο 83' ο Σπυρόπουλος και να οριστικοποιήσει το θρίαμβο της ομάδας του. Στο 68' αποβλήθηκε,από τον κ. Κάμπαξη ο πρώην παίκτης των Λουκισίων και νυν της Αρτάκης Ζαχαριάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-2
Αρκετοι έλεγαν ότι ο Απόλλωνας θα είναι μια πολύ καλή ομάδα και φέτος και οι παίχτες του το επιβεβαίωσαν μέσα στο Στάδιο Χαλκίδας κερδίζοντας τον Ολυμπαικό με 2-0 ύστερα από μια θαυμάσια εμφάνιση. Το πρέσινγκ από τους φιλοξενούμενους σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου δεν άφησαν περιθώρια στους ερυθρόλευκους να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα. Παράλληλα, οι της Ερέτριας δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις για τα αντίπαλα καρέ με μοχλό στο κέντρο -κυρίως-τον Κώστα Μήτρου και αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον πολύ δραστήριο Νίκο Σταματάκο. Αυτός ήταν και ο σκόρερ του πρώτου γκολ στο 24', ενώ ο ίδιος έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στο 41' στην οποία απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, αλλά ο Τόρα, πάντα παρών, έκανε το 2-0.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ 4-1
Ηταν ο κακός  δαίμονας για το Αυλωνάρι ο Δύστος, αλλά φέτος πήρε τη ρεβάνς και κέρδισε με 4-1. Πολύ καλό το γειτονικό ντέρμπι και από τις δυο ομάδες, ασχετα από το αποτέλεσμα αφού θα μπορούσε να γίνει το 3-2 σε κάποια στιγμή το σκορ και να πάρει φωτιά το παιχνίδι, αλλά το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι το έχασαν ...δυο φορές. Με δυο γκολ του Σεϊντόπουλου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο και με την έναρξη του Β' ημιχρόνου έκαναν το 3-0 με τον Τσαλιαγκό. Μείωσε γρήγορα ο Γ. Μαστροκώστας και στη συνέχεια η ομάδα του κέρδισε πέναλτι, όπου μάλιστα η ομάδα του Αυλωναρίου έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσάπερου. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Γ. Πιλάτης και απέκρουσε ο Κεφαλάς. Εδωσε επανάληψη, ορθά, ο διαιτητής κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου «κέρδισε» τον αρχηγό του Δύστου και κράτησε το 3-1. Μάλιστα λίγο μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και δεν το..έχασαν. Ο Παντελής Κοτρώζος που ανέλαβε να το εκτελέσει ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το 4-1 υπέρ της ομάδας του.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ -ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-2
Χωρίς βαθμό έμεινε και στην 5η αγωνιστική η ομάδα του Γυμνού που έχασε από γκολ που σημειώθηκε στο 89'. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και οι δυο ομάδες έβαλαν από ένα γκολ. Ο Ευβοϊκός προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Τρίκκα στο 22' και ισοφάρισε ο Μπαρώτας στο 39. Στην επανάληψη και σιγά-σιγά ο Ολυμπος ανέβασε την απόδοση του αλλά ήταν ιδιαίτερα φλύαρος. Στα τελευταία λεπτά έχοντας κλείσει στην άμυνα τον αντίπαλό του βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ τουλάχιστον τρεις φορές, αλλά σε μια αντεπίθεσή τους, οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν τους γηπεδούχους με το γκολ που πέτυχε ο Μαρίνος στο 89'.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ 0-1
Δεν κερδίζει στο νησί αλλά εκτός έδρας τα πάει μια χαρά η νεοφώτιστη ομάδα της Σκύρου που πέτυχε τη δεύτερη νίκη μακριά από την έδρα της μέσα στην Τριάδα. Δίκαια η νίκη της αφου ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους που παρουσιάστηκαν αρκετά μουδιασμένοι σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 61' από το Νίκο Μανωλάκη που σκόραρε με πλασέ υστερα από πάσα του Στεφάνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.