Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση για τη συγκέντρωση προϊόντων προς το Σύλλογο Αγάπης και Αλληλεγγύης


Συνεχίζεται στο σχολείο μας και τη φετινή σχολική χρονιά η συγκέντρωση τροφίμων (όσπρια, πελτέδες, αλάτι και ζάχαρη) με σκοπό να αποτελέσουμε αρωγοί στο κοινωνικό έργο που υπηρετεί με σεβασμό  ο Κοινωνικός Ανθρωπιστικός Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης Αμαρύνθου.
Όπως είναι γνωστό ο Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης εκτός από το κοινωνικό έργο εξακολουθεί για δεύτερη χρονιά να προσφέρει καθημερινά και γεύματα αγάπης (συσσίτια) σε ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής που έχουν απόλυτη ανάγκη ενός πιάτου ζεστού φαγητού.
Οι μαθητές μας ανταποκρίνονται και φέτος σε αυτή την εθελοντική συνεισφορά αγάπης και ανθρωπιάς. Φέρνουν στο σχολείο μας με μεγάλη χαρά σακούλα με τα πολύτιμα αυτά προϊόντα γνωρίζοντας τόσο οι ίδιοι αλλά και οι γονείς τους πόσο χρήσιμα θα φανούν σε κάποιους συνανθρώπους μας.
Η συγκέντρωση τροφίμων θα συνεχιστεί και το μήνα Νοέμβριο δίνοντας χαρά όχι μόνο σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά  και σε όλους εμάς που αποτελούμε τη σχολική κοινότητα.
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή ( συνάνθρωποι μας που δεν έχουν την ιδιότητα του γονέα της σχολικής μας κοινότητας) μπορούν να μας επισκεφτούν στο σχολείο μας.
Ο Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης σας ευχαριστεί εκ των προτέρων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.