Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αμάρυνθος : Οικογενειάρχης ανέβηκε στην ταράτσα και απειλούσε να αυτοκτονήσει με όπλο!


Ο 48χρονος άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του στην Αμάρυνθο και για δύο 24ωρα απειλούσε να αυτοκτονήσει με κυνηγετικό όπλο
Συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο
Πρόκειται για πατέρα τριών παιδιών ο οποίος είναι απολυμένος εργαζόμενος της SHELMAN
Το θρίλερ ξεκίνησε την Δευτέρα (21/10) στις 12 τα μεσάνυχτα, όταν ξαφνικά ο 48χρονος άνδρας πήρε το κυνηγετικό όπλο και ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του, χωρίς να πει το οτιδήποτε στην οικογένεια του.
Καθισμένος σε μία καρέκλα φώναζε και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει με το όπλο κάτι που αντιλήφθηκαν οι γείτονες των έναντι πολυκατοικιών και στην Αμάρυνθο σήμανε συναγερμός.
Άμεσα κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτής, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τον 48χρονο χωρίς όμως αποτέλεσμα και η αγωνία κράτησε δύο ολόκληρα 24ωρα.
Σήμερα στις 4.40 το πρωί ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης ήταν ιδιάιτερα καταβεβλημένος και την ώρα που άνοιξε την πόρτα της ταράτσας, συνελήφθη από τους κρυμμένους αστυνομικούς και η υπόθεση έληξε με αίσιο τέλος.
Πρόκειται για πατέρα τριών παιδιών και απολυμένο εργαζόμενο της SHELMAN με οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία τον έκαναν να βάλει τέρμα στην ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.