Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Α1 ΕΠΣΕ: Η Ιστιαία ...κράτησε το ρετιρέ κερδίζοντας και την Αρτάκη

Νίκησαν εκτός έδρας  ο Ταμυναϊκός και ο Ολυμπος Γυμνού. Ξαναγύρισε στις ήττες η Δροσιά που έχασε από τη Σκύρο. Δύσκολα κέρδισε το Αυλωνάρι. Ανετοι ...Ολυμπιακός και Ερέτρια

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 2-1


Στα παιχνίδια μεταξύ πρωτοπόρων η ουσία είναι να πάρει τη νίκη. Η Ιστιαία τα κατάφερε και κράτησσε την πρωτοπόρια στη βαθμολογία της Α1, υποχρεώνοντας τον ΑΟΝΑ στην τρίτη του ήττα, παρά την πολύ καλή εμφάνισή του. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αλλά το π[ροβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με ένα γκολ του Ανέστη. Στην επανάληψη η Αρτάκη κυριάρχησε ,αλλά και ο Καρατσόλιας κάτω από τα δοκάρια του ήταν πολύ κακός και η άμυνα της Ιστιαίας είχε μια πολύ δυναμική παρουσία. Στο 74' ο Βασιλείου αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και μετά παό λίγα λεπτά ο Μακαντάσης που είχε μπει αλλαγή για την Αρτάκη ισοφάρισε. Πέντε λεπτά αργόετρα κι ενώ ο ΑΟΝΑ κρατούσε τα ημία του αγώνα, ο Αχ. Δαρζέντας ξέφυγε από αριστερά, έκανε την σέντρα και ο επερχόμενο Περήφανος έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΑΚΑΔ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ 1-0


Ενα γκολ που πέτυχε στο 15' ο Βασίλης Τσαλιαγκός μετά από λάθος στην άμυνα των αντιπάλων τους έδωσε τη νίκη στο Αυλωνάρι που έπαιζε από τα μέσα του ημιοχρόνου με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοτρώζου. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληχη με αρκετές κόντρα επιθέσεις βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.-ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ 3-0


Μετά από δύο εντός έδρας ήττες ο Ολυμπιακός πέτυχε επιβλητική νίκη επί των Λουκισίων και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Δάσκος με ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ άνοιξε το σκορ στο 25' και στο τελευταίο 10λεπτο, όταν ...αποφάσισε η φιλοξενούμενη ομάδα να βγει στην επίθεση, σημειώθηκαν τα άλλα δυο γκολ από τον Βεζιρτζόγλου και τον Σκριβάνο (με πέναλτι). Από το 42' ο Ολυμπιακός ΄'επαιζε με 10 πάιχτες ΄λόγω αποβολής του Μεθενίτη και στο 65' την κόκκινη κάρτα είδε και ο Ξιφαράς των φιλοξενουμένων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 3-0


Ο Νίκος Σταματάκος ήταν γι' άλλη μια φορά ο πρωταγωνιστής του Απόλλωνα στη νέα του νίκη επί του Ευβοϊκού. Ο νεαρός παίχτης σημείωσε και τα τρία γκολ των νικητών (το ένα με πέναλτι) κι έδιεξε για άλλη μια φορά ότι οποια ομάδα δεν τον ... προσέξει, δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ 2-1

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Λήλα με τον Γιάννη Καρβέλη στον πάγκο του, ενώ ο Δύστος έχασε πάλι, αν κι αυτή τη φορά κατάφερε να ανοιξει το σκορ (12' Μαστροκώστας) και προς το παρόν ...φόρτωσε με άγχος τους αντιπάλους του. Δυο λεπτά ,μετά το 0-1 ο Κουτσαυλής κατάφερε και ισοφαρισε και απο 'κει και μετά οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο. Τελικά, στο 75' ο Χαλιώτης βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με γκολ του Χαλιώτη και να πάρει το τρίποντο.

ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ-ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 2-1

Οι δυο συνεχόμενες νίκες του ΑΠΚΟ με τον Γιακόβλεβιτς στον παγκο του δεν είχαν συνέχεια αφού στο νησί της Σκύρου έχασαν με 2-1 από την τοπική ομάδα που πέτυχε την πρώτη εντός έδαρς νίκη της. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά πριν λήξει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το αποτελέσμα με γκολ που πέτυχαν ο Στεφάνου και ο Δαλακλίδης σε φάσεις που προήλθαν μέσα στα καρέ της Δροσι΄πας από φάουλ που εκτέλσε έξυπνα ο αρχηγός της Σκύρου Μάρκος Καραμανης.

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-2

Δίκαια νίκη για την ομάδα του Αλιβερίου που θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ επί της Καστέλλας που είχε μια μέτρια εμφάνιση. Ο Σταμέλος ήταν ο δημιουργός του 0-1 ενώ ο ίδιος πέτυχε το 0-2 με ατομική προσπάθεια. Ο επιθετικός παίχτης της ομάδας του Αλιβερίου  είχε και δυο δοκάρια.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 1-3

Ο ολυμπος φαίνεται τα καταφέρνει καλύτερα εκτός έδαρς. Αντίθετα ο Παντριαδικός, ΄ενώ έδειξε να ...ξυπνά με τη νίκη στο Δύστο την πρ. αγωνιστική έφυγε πάλι ηττημένος από το γήπεδό του όπως και με τις άλλες ομάδες που έπαιξε εκεί στα τελευταία ματς (έχασε με 1-0 από Ευβοϊκό και Σκύρο)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.