Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Κάτι εντελώς νέο! Παιδικό εργαστήρι στην Ερέτρια!

Ergastiri-Evia-Press2
Πριν λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του σε όλα τα παιδιά, το Παιδικό Εργαστήρι, στο λιμάνι της Ερέτριας. Είναι το πρώτο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Νομό Εύβοιας και απευθύνεται σε όλα τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για παιχνίδι, κίνηση, μουσική, εξερεύνηση και πειραματισμό με πληθώρα υλικών.

IMG_4825
Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τα παιδιά καλλιεργούν την εκφραστική ελευθερία, το σώμα, τις αισθήσεις, την ανάγκη τους για επικοινωνία και συνεργασία. Το Πρόγραμμα, στο Παιδικό Εργαστήρι, προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ώρες που ο κάθε γονιός χρειάζεται, καθώς και την ηλικία του κάθε παιδιού και προκαλεί το ενδιαφέρον για δοκιμή, λάθη, μάθηση.
IMG_4996
Η παρακολούθηση του κάθε προγράμματος δεν είναι καθημερινά υποχρεωτική και ο γονιός πληρώνει μόνο τις ώρες που επιθυμεί. Το Παιδικό Εργαστήρι λειτουργεί καθημερινά 8:00 – 3:00 και Παρασκευή – Σάββατο 5:30 – 8:00 το απόγευμα, ,όχι με τη μορφή φύλαξης αλλά με ένα νέο δημιουργικό πρόγραμμα, που δίνει κίνητρα στα παιδιά για γνώση και δημιουργία. 
IMG_5006

Για περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες επισκεφθείτε και το προφίλ στο facebook facebook.com/ErgastiriEretria

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Eretria Νεα απο τον Δημο Ερετριας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.