Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.


Το χαράτσι και την ΕΡΤ, του λογαριασμού της ΔΕΗ, αν θέλεις μπορείς να μην τα πληρώνεις, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ - όπως όλοι μας - την απάτη που κάνει η ΔΕΗ με τις "Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις" που αναφέρει στο πίσω μέρος ο λογαριασμός της και που αφορούν αποκλειστικά και μόνο έξοδά της εταιρείας. Αυτά φυσικά δεν υπήρχαν παλαιότερα, είναι νέα κόλπα.
Που ακούστηκε σε ένα προϊόν μιας εταιρείας, να πληρώνουμε το προϊόν και τα έξοδα παραγωγής του ξεχωριστά.

Δηλαδή πληρώνουμε έξτρα τα έξοδα της εταιρείας, που αντί να μπαίνουν στην τιμή της κιλοβαττώρας χρεώνονται ξεχωριστά.

Τα έξοδα αυτά αφορούν την μεταφορά του ρεύματος στην περιοχή σου, που είναι υποχρεωμένη να το κάνει, όπως και τα πρόστιμα που της επιβάλλονται, επειδή δεν τοποθετεί φίλτρα για τα καυσαέρια στα εργοστάσιά της.

Μάλιστα μας κλέβει δύο φορές, γιατί πληρώνουμε τα ίδια και στην προκαταβολή και δεν τα αφαιρεί από τον εξοφλητικό λογαριασμό. Από τα χρήματα της προκαταβολής, αφαιρεί μόνο τις κιλοβαττώρες.

Επί πλέον μας κλέβει γιατί εκδίδει τους λογαριασμούς της ανά τετράμηνο και έτσι αναγκαστικά υπερβαίνοντας ο καταναλωτής το όριο των 1600 KW του "λογαριασμού" (αντί του "μηνός" που ορίζει η διάταξη), όλες οι χρεώσεις και των κιλοβάττ και των "Ρυθμιζομένων Χρεώσεων" γίνονται με % επιβαρυντικές προσαυξήσεις και μπορεί να υπερβαίνουν κατά πολύ το κόστος της κατανάλωσης του ρεύματος.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ, αυτοί να μας κλέβουν και εμείς να τους πληρώνουμε για να πλουτίζουν και για όσους από εμάς δεν μπορούμε πλέον να αντέξουμε τους υπερχρεωμένους λογαριασμούς, να μας κόβεται το ρεύμα και ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΓΑΛΙ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ.

Όσον αφορά τα Πανελλήνια κανάλια, συμπεριλαμβανομένων και των Δημοσίων, που σε πολλά μέρη της επαρχίας ηλεκτροδοτούνται δωρεάν από τον εκάστοτε Δήμο, τα πληρώνουμε στα σούπερ μάρκετς και τα λοιπά πολυκαταστήματα, διότι στην τιμή του κάθε προϊόντος, περιλαμβάνεται και το έξοδο της ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής διαφήμισής του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Eretria Νεα απο τον Δημο Ερετριας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.